.

. Zdroj: iStock.com

Máte šestý smysl? Poznejte, v čem spočívá psychická síla podle vašeho znamení

Všichni jsme velmi intuitivní tvorové, pokud chceme. U každého z nás ale intuice či šestý smysl funguje trochu jinak. Naše psychické schopnosti jsou do značné míry ovlivněny naším znamením zvěrokruhu. Jaká je vaše psychická síla? Máte silný šestý smysl, umíte vnímat myšlenky ostatních a předvídat?

Berani mají dar vidět v lidech jen to dobré. Vidí jejich sílu a nadání ještě předtím, než to vědí oni sami. A to je právě vaše psychická síla. Můžete někoho vidět a říct mu, kde má silné stránky, aniž byste ho znali moc dlouho. To je možná taky důvod, proč vaši přátelé vždy přijdou k vám, když potřebují povzbudit.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 2 / 12

Býk

Býci mají hluboké pochopení pro to, kde leží hranice. Mohou okamžitě říct, jak by osoba reagovala v určité situaci nebo na něco, co jim bylo řečeno. Díky tomu Býci vždy vědí, co druhým lidem říct. A umět říct správnou věc ve správný čas je vaše psychická síla.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Blíženci absorbují informace jako žádné jiné znamení zvěrokruhu. Jsou mimo jiné i skvělí posluchači a pozorovatelé. Jejich psychická síla je v tom, že jsou schopni říct, co člověk chce, aniž by to dopředu sám tušil. Jsou velmi dobře propojení se svým šestým smyslem. Velmi často se jich ptáte: „Jak jste to věděli?“ Zbytečná otázka, oni sami nevědí.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 4 / 12

Rak

Raci jsou velmi empatičtí. Odtud taky pochází jejich psychická síla. Dokážou vnímat emoce člověka a podle toho jednat. Dokážou přesně říct, když je někdo naštvaný. A vždy jsou tam, kde je potřeba, utěšují a pomáhají dřív, než ten druhý oznámí, že ho něco trápí nebo že je naštvaný.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 5 / 12

Lev

Psychická síla Lvů je v tom, že vždy přesně vědí, kdy je správný čas něco udělat. Minutu před nebudou ještě dělat nic, ale pak přesně udělají to, co mají. Tahle psychická schopnost jim vždy umožní, aby zůstali na vrcholu své hry.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 6 / 12

Panna

Panny mají svou psychickou sílu v tom, jak vnímají příležitosti. I když jsou kilometry daleko, vědí, že jde o něco dobrého a výhodného, takže se nebojí vydat se na cestu a chytit příležitost za pačesy.

.
. | Zdroj: iStock.com

Pokračování 7 / 12

Váhy

Váhy jsou mírotvorci a harmonické bytosti. Chtějí být v prostředí, kde je klid a harmonie. Není tedy překvapením, že jejich psychická síla je v tom, jak ostatní lidi uklidnit. Jejich přítomnost má uklidňující účinek na lidi.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 8 / 12

Štír

Štíři, vaše psychická síla je v tom, že víte moc dobře, když někdo potřebuje nějakou hlubší náklonnost nebo pocit, že je milován. Vždy přesně vycítíte, když někdo potřebuje obejmout, a uděláte to.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 9 / 12

Střelec

Střelci jsou velcí životní optimisté. Máte dar, že jste schopní cítit, co pro vás není nebo nebude výhodné a prospěšné. To je vaše psychická síla. Moc dobře víte, komu máte důvěřovat, abyste dosáhli co nejlepšího výsledku. Vaše psychická síla vám zajistí, že v životě dosáhnete spoustu úspěchů.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Kozorozi jsou velmi intuitivní. Sledují svoje srdce a rozhodují se podle toho. Vaše psychická síla je v tom, že přesně víte, kdy změnit život. Ať už je to na profesionálním poli nebo osobní, víte, kdy potřebujete udělat krok jinam. Díky téhle psychické síle neustále rostete a vyvíjíte se.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Vodnáři mají schopnost dostat se až do duše jiného člověka a přesně pochopit, čím prochází. Jejich psychická síla je taková, že jsou schopní léčit lidi pouhým pochopením jejich strachu a nejistoty a proměnit to v něco pozitivního.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock.com

Pokračování 12 / 12

Ryby

Ryby jsou pomocníkem bezmocných. Jejich psychická síla je v tom, že jsou schopné vycítit, kdy ten druhý potřebuje pomoc, a to ještě předtím, než o pomoc požádá. Jejich psychická síla je v empatii a velkorysosti.

.
. | Zdroj: iStock.com