Video placeholde

Deník veganky: Jak na krabičky aneb jídlo s sebou do práce

Ušetřete na jídle a začněte si nosit jídlo s sebou! Ať už se chystáte do práce či do školy, pokrmy připravené do krabiček zaberou jen pár minut. Přesvědčte se o tom s Jarmilou v novém díle pořadu Deník Veganky. 

Oblíbenou pochoutkou veganky Jarmily je domácí granola. Je to směs ovesných vloček, oříšků, javorového sirupu a čokolády. Stačí ji nasypat do zavařovačky, přidat jogurt a čerstvé ovoce a zdravá snídaně nebo svačinka do práce či do školy je hotová!

Další skvělou svačinou může být ovocný fresh nebo lahodné smoothie. Jarmily oblíbená kombinace na fresh je jablko, pomeranč a mrkev, na smoothie zase banán, mražené lesní ovoce, chia semínka a to vše zalité rostlinným mlékem.

Jaký je Jarmilin tip na rychlý oběd a v čem si nejraději nosí jídlo do práce, se dozvíte se videu:

Video placeholde

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!