Podzimní a zimní trendy: Jaké svetry ovládly přehlídková mola?

Podzimní a zimní trendy: Jaké svetry ovládly přehlídková mola? Zdroj: Profimedia.cz

V těchto outfitech odchodíte celou zimu.
2
Fotogalerie

Svlečete je nejdřív na jaře: 7 tipů na zimní outfity, které si zamilujete

Jsou jednoduché, nepodléhají krátkodobým trendům a s největší pravděpodobností se jejich jednotlivé části už teď nachází ve vaší skříni. Seznamte se se sedmi outfity, které vás letošní zimou provedou stylově a pohodlně.

Hra s materiály

Kouzlo kožených kalhot se skrývá nejen v jejich zajímavé textuře, která ozvláštní i tu nejjednodušší módní kombinaci, ale zároveň vás také během mrazíků pořádně zahřejí. Pro extra pohodlí a teplo k nim přidejte objemný pruhovaný svetr, obujte kontrastní chelsea boots nebo kotníkové boty na blokovém podpatku a navrch přihoďte buď vlněný kabát v pánském střihu, nebo letošní zimní hit – péřovou bundu.

TIP NA VIDEO: Jaké svetry se budou letos v zimě nosit nejvíc?

Video placeholde

Článek pokračuje na další straně. >>>

Pokračování 2 / 7

S kapkou rebélie

U kůže tentokrát ještě zůstaneme, jen místo kalhot tentokrát jako styčný bod poslouží kožený kabát, případně trenčkot ze stejného materiálu. Perfektně si bude rozumět s širokými džíny či kalhotami, které úhledně zasoukáte do vyšších boots na platformě. Pro extra rebelský look pak přidejte ještě vlněný kulíšek.

Pokračování 3 / 7

Barvy patří i do zimy

Kdo říká, že při volbě kabátu musíte zůstávat jen u neutrálních barev? Barevné kousky se vám budou též hodit k většině outfitů a navíc vnesou do pochmurné zimy život. Pro navození té správné sváteční nálady oblékněte k zářivému oversize kabátu midi sukni s tartanovým vzorem a vše doplňte buď o jednobarevný rolák, nebo o košili zapnutou až ke krku, jako to udělala i módní expertka Emili Sindlev.

Pokračování 4 / 7

Elegantní ražení

Co je esencí dokonalého minimalistického outfitu, který unosíte do práce i ve volném čase? Základ postavte na černém roláku, který zastrčíte do širokých černých kalhot s vysokým pasem. Pak už stačí jen obout vyteplené černé Conversky a navrch obléct oversize kabát buď v černé nebo tmavě modré či navy barvě.

Pokračování 5 / 7

Beránci jsou zpět!

Každý outfit potřebuje správné vyvážení. Jestli tedy i v zimě budete chtít obléct šaty nad kolena (doporučujeme ty úpletové), rozhodně k nim neberte krátkou, natož sportovnější bundu. Místo ní zvolte maxi dlouhý kabát. Velmi dobře bude vypadat ten s kontrastním beránkem, který zajistí, že nebudete mrznout. Na nohy obujte rovné kozačky připomínající holínky, které už druhým rokem patří mezi nejmódnější obuv.

Pokračování 6 / 7

Pohodlí za všech okolností

Život bez pohodlných a zároveň stylových teplákovek si už spousta žen ani mužů neumí představit. A dobrou zprávou je, že letos s nimi nehrozí žádné módní faux pas. Navrch jen přidejte huňatý teddy kabát nebo barevný kožíšek, který jinak neutrální, monochromatický look příjemně pozvedne. A jako obuv samozřejmě volte osvědčené chelsea boty s masivní podrážkou, se kterými vám to neuklouzne ani na zamrzlé kaluži.

Pokračování 7 / 7

Funky nálada

Jestli by vám v šatníku neměl chybět jeden typ kabátu, je to ten rovně střižený v pánském stylu. Skvěle se hodí k sukním, šatům a samozřejmě i ke kalhotám. Elegantního vrstvení s lehkým ozvláštněním docílíte, když pod něj obléknete sako a pod něj případně ještě rolák. Pro projasnění celého outfitu ovšem místo klasických černých kalhot nebo džínů sáhněte po těch vzorovaných, které kombinaci dodají na hravosti. Dbejte ale na to, aby barvy k sobě ladily, případně je spojovala jedna barevná paleta.