Max Mara

Max Mara Zdroj: profimedia.cz

Náušnice, náhrdelníky & náramky z přehlídek, které ovládnou podzim!

Po newyorském, londýnském a milánském fashion weeku už s jistotou víme, jaké budou největší trendy letošního podzimu a zimy. Kabátů a kozaček už máme ale všichni dost, tak jsme se zaměřily na bižuterii, která vás rozhodně nadchne. 

Náušnice

Čím větší, tím lepší. To potvrdila snad každá z přehlídek. Moschino předvedlo masivní květinové a perlové náušnice, návrhář Prabal Gurung potvrdil trend asymetrie. Takže, pokud ráda nosíte výrazné náušnice, tuhle sezónu si zamilujete! Svažte vlasy do culíku a všem ukažte svůj nový úlovek.

Moschino
Moschino | Zdroj: profimedia.cz

...
... | Zdroj: profimedia.cz

Náramky

Také co se týče náramků, je zásadní, aby byly nápadné! Stačí jeden náramek, který bude vašemu outfitu dominovat! A jaký si vybrat? Zpátky ve hře jsou kožené, které mají mnoho podob. Umí být rebelské, stejně jako ty z přehlídky Mochino, nebo praktické jako miniaturní „náramkové kabelky“ Prada.

Vedle kožených náramků budou dle předpokladů oblíbené také zlaté středně velké řetězy, které přesto, že jsou poměrně nápadné, působí krásně minimalisticky. Posuďte sami, jak krásně vypadaly na přehlídce Max Mara.

Prada
Prada | Zdroj: profimedia.cz

Max Mara
Max Mara | Zdroj: profimedia.cz

Náhrdelníky

Přehlídku Alberta Ferretti ozdobily zlaté řetězy a řetízky všemožných tvarů a velikostí. A pokud si troufnete, noste jich klidně několik najednou. Naprostým protikladem je další trend, kterým jsou perlové náhrdelníky. Nejzajímavější jsou rozhodně chokery, tedy náhrdelníky, které jsou těsně obtažené kolem krku. Ty jsme mohli vidět například na módní show Marc Jacobs. Řetěz pro rebelky, perličky pro romantičky. Jaký náhrdelník si vyberete vy?

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti | Zdroj: profimedia.cz

Marc Jacobs
Marc Jacobs | Zdroj: profimedia.cz