Video placeholde

Letní styl Katie Holmes: Bílé triko, denim a hlavně nic nehrotit

Herečka Katie Holmes umí být velmi elegantní – když chce. Když nechce, zůstává naprosto civilní i přesto, že ji na ulici doprovází skupinka paparazzi fotografů. O to víc je její osobní styl autentický, často očesaný na nejzákladnější kousky šatníku. Jinými slovy, Katie Holmes by bezesporu dokázala přežít léto jen v džínách, bílém triku a pantoflích. Je vám to sympatické? Inspirujte se!

Katie Holmesse stala módní influencerkou „náhodou“ ve čtyřiceti letech. Stačilo obléci netradiční set kašmírové braletky a kardiganu značky Khaite, který v pravý moment nechala sklouznout z ramene. Paparazzi byli na svých místech, a tak se zrodil „Katie effect“ – všichni se začali zajímat, co má na sobě za značku a co si oblékne příště.

Katie Holmes mává na taxi v kašmírovém setu značky Khaite (2018)
Katie Holmes mává na taxi v kašmírovém setu značky Khaite (2018) | Zdroj: Profimedia.cz

Od té doby jsou její volby outfitů pečlivě mapovány a nutno říct, že Katie Holmes si zachovává odstup pronásledované celebrity – nelíčí se, vlasy ledabyle motá do drdolu, její módní kreace jsou pragmaticky jednoduché. Těžko říct, jestli je jí to jedno, anebo je v tom záměr a herečka dobře ví, že právě v tom je síla jejího stylu, který tak má potenciál oslovit masy. Protože pohodlí především!

V létě tak Katie Holmes při svých pochůzkách nejčastěji sahá po kombinaci bílé triko, denim a pantofle Birkenstock. Variací může být úpletový top nebo košile, v botách zase střídá bílé tenisky a mokasíny Gucci. Denim miluje a nosí všechny střihy – od skinny po široké kalhoty, nechybí džínové sukně a ani lacláče. Katie Holmes tak v podstatě nosí velmi podobný styl, jako před dvaceti lety její postava Joey Potter v seriálu Dawsonův svět. Stále je to ta nenápadně půvabná holka od vedle.

Katie Holmes jako Joey Potter v seriálu Dawsonův svět
Katie Holmes jako Joey Potter v seriálu Dawsonův svět | Zdroj: Profimedia.cz

Fotogalerie: Letní styl Katie Holmes