Bunda s páskem, 170 eur, džíny, 130 eur, obojí Rouje, www.rouje.com

Bunda s páskem, 170 eur, džíny, 130 eur, obojí Rouje, www.rouje.com Zdroj: Archiv firem

.
Bundička, Edited, 1557 Kč, www.edited.com
Sukně, Nanushka, 295 eur, www.nanushka.com
.
.
23
Fotogalerie

Džíny 2019: 3 trendy, které letos ovládnou všechny denimové kousky

Klasické skinny, volnější cigaretové, boyfriend džíny. Tmavě modré, světle modré, černé... Ty všechny už nejspíš máte v různých kopiích a obměnách doma. Letošní denim je ale mnohem zábavnější a chce na sebe poutat víc pozornosti než jen sekundovat coby základ šatníku. Černou střídá bílá, modrou pastelové barvy, a pokud přece jen vyznáváte klasické levisky, tak si k nim letos ještě oblečte džínovou bundu! 

Bílý denim

Psali jsme o nich už na podzim a jejich setrvačnost jen potvrzuje, že bílé džíny musíme brát vážně i v následující sezóně. Nosí se v různých střizích, od skinny přes zkrácené zvonové nohavice až po široké a dlouhé až na zem. A postupně se k trendu bílé přidávají i džínové bundy a sukně. Noste je klidně v kompletu, kombinujte s béžovou anebo s vintage pastelovými odstíny žluté a zelené jako Francouzky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Beginning to feel like Spring which means white denim is back on the menu 🌼 @bashparis #BashMuse

Příspěvek sdílený Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02),Úno 20, 2019 v 4:56 PST

Pokračování 2 / 3

S páskem

Denimové bundy, kabátky, šaty, overaly, sukně i džíny... ty všechny letos spojuje zásadní prvek a tím je pásek, který je jejich součástí. Společně s ležérním střihem vykouzlí perfektní siluetu inspirovanou sedmdesátými či osmdesátými léty.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Vendredi 🦕

Příspěvek sdílený Lucie Mahé (@lucie.rose.mahe),Úno 7, 2019 v 11:51 PST

Pokračování 3 / 3

Barvy & batika

Pastelové barvy a batika se letos nezdráhají ovládnout i denim. Tento trend započala dánská značka Ganni, která už loni představila barevné široké kalhoty v kombinaci s ultra zkrácenou "džískou". V letošní kolekci pro změnu najdete odvážné batikované kousky. Pokud si říkáte, že takhle skandinávsko-kalifornská výstřednost je na vás moc, pak vsaďte na béžový denim.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

💘 Bye London Photo by @styledumonde

Příspěvek sdílený Emili Sindlev (@emilisindlev),Úno 19, 2019 v 1:38 PST