Meghan si rozparek raději přidržovala rukou...

Meghan si rozparek raději přidržovala rukou... Zdroj: Profimedia.cz

Tohle se královně líbit nebude! Těhotná Meghan oblékla šaty s ultra vysokým rozparkem

Zdá se, že vévodkyně Meghan si z královského protokolu nic nedělá. I po svatbě s princem Harrym a poté, co se z ní stala vévodkyně ze Sussexu, sem tam oblékne odvážnější model, kterým připomene svůj skutečný styl. Tentokrát to ale malinko přehnala.

Kolem vévodkyně Meghan je teď rozruch. Teprve před týdnem světu prozradila, že s princem Harrym čekají miminko, a vzápětí společně odjeli na ostře mapovanou dvoutýdenní královskou cestu po Austrálii, Novém Zélandu, Tongu a Fidži.

Meghan se jistě ulevilo, že už nemusí skrývat bříško, nicméně s posledním outfitem (nechtěně?) odhalila mnohem víc. Zvolila totiž šaty z letní kolekce americké značky Reformation, která je známá nejen šetrným přístupem k přírodě, ale také velmi odvážnými a sexy střihy. Lněné šaty, které si vybrala Meghan, mají ultravysoký rozparek jištěný jen jedním knoflíčkem, který je stejně spíše na ozdobu.

Vévodkyně Meghan v letních šatech Reformation
Vévodkyně Meghan v letních šatech Reformation | Zdroj: Profimedia.cz

Zatímco fanynky stylu vévodkyně Meghan musejí být nadšené, těžko říct, co na tento model řekla královna Alžběta II. Když před čtyřmi lety mířila na královskou cestu do Austrálie vévodkyně Kate s princem Williamem, měla od královny čerstvé doporučení zabalit si šaty s delšími sukněmi, které pokud možno vítr jen tak nenadzvedne. Dvorní stylistka Angela Kelly měla Kate vybrat také více šperků z královské klenotnice, které by Kate dodaly patřičně aristokratický vzhled.

Královně navzdory: Meghan v šatech s ultra vysokým rozparkem
Královně navzdory: Meghan v šatech s ultra vysokým rozparkem | Zdroj: Profimedia.cz

Není to poprvé, co po svatbě Meghan takto překvapila. Koncem srpna oblékla stylové smokingové šaty nad kolena, v den svých 37. narozenin pro změnu doprovázela prince Harryho na svatbu přátel v halence, u níž se jí rozepínal knoflíček, a v nestřeženém okamžiku tak ukázala světu krajkovou podprsenku.

Vévodkyně Meghan ve smokingových šatech  Judith & Charles
Vévodkyně Meghan ve smokingových šatech Judith & Charles | Zdroj: Profimedia.cz

Na svatbě přátel v halence a sukni značky Club Monaco
Na svatbě přátel v halence a sukni značky Club Monaco | Zdroj: Profimedia.cz

Meghan tak možná posílá jistý vzkaz lidem, kteří si mysleli, že jí po svatbě Alžběta rychle zkrotí. Otázkou je, jestli to tentokrát nepřepískla. Její následující outfity budou hovořit za vše.