Přírodní balzám na rty, Alma, k dostání v kamenných prodejnách CVRK nebo na cvrk.cz, 140 Kč

Přírodní balzám na rty, Alma, k dostání v kamenných prodejnách CVRK nebo na cvrk.cz, 140 Kč Zdroj: archiv firem

Matná rtěnka Ultra HD Matte Lip Mousse, Revlon, fann.cz, 369 Kč
....
Hydratační tonikum s hojivým chlorofylem, Syncarem 230 Kč/200 ml
Zklidňující obklady na oční víčka, Dr.Hauschka, 258 Kč/5x5 ml
BIO baobabový olej, Saloos, 173 Kč/50 ml
7
Fotogalerie

Srpnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Našly jsme pro vás srpnové kosmetické novinky, bez kterých si už po prvním použití nedokážete představit léto. 

Matná rtěnka, Revlon

Rtěnky k letnímu líčení bezesporu patří, ale jak udržet rty dokonale nalíčené, když jsou tropické teploty? Vybavte svůj kosmetický arzenál novinkou od Revlonu v podobě super matné rtěnky s našlehanou krémovou texturou. Rtěnka dokonale kryje, drží na rtech doslova jako přibitá a zároveň je lehce zvláčňuje. Žádných suchých a rozpraskaných rtů se tak obávat nemusíte. Vybrat si můžete ze tří různých odstínů, které všechny neodolatelně voní po vanilce a mangu.

Matná rtěnka Ultra HD Matte Lip Mousse, Revlon, fann.cz, 369 Kč
Matná rtěnka Ultra HD Matte Lip Mousse, Revlon, fann.cz, 369 Kč | Zdroj: archiv firem

Zklidňující obklady na oční víčka, Dr. Hauschka

Pokud máte letní dovolenou ještě před sebou, rozhodně si pořiďte tuhle novinku, která spolehlivě zklidňuje a osvěžuje unavené oči i oční okolí. Obklady se vám budou hodit do letadla, na dlouhou cestu autem, ale také při alergii nebo po protančené noci. Výtažky světlíku, celíku zlatobýlu, fenyklu a černého čaje pomáhají odstranit únavu, podráždění i nepříjemné pálení. Navíc fungují i jako prevence před tvorbou vrásek v očním okolí. Obsah ampulky vylijte na vatový tampónek, rozdělte ho napůl, přiložte na zavřená víčka a nechte 10 minut působit.

Zklidňující obklady na oční víčka, Dr.Hauschka, 258 Kč/5x5 ml
Zklidňující obklady na oční víčka, Dr.Hauschka, 258 Kč/5x5 ml | Zdroj: archiv firem

Hydratační tonikum, SynCare

V letních měsících je ještě mnohem důležitější nevynechávat při čištění pleti tonikum, které zároveň funguje i jako skvělý podklad pro denní i noční péči. Vyzkoušejte novinku od značky SynCare, která je vhodná pro všechny typy pleti včetně mastné i citlivé. Dopřejte pleti potřebnou hydrataci a zklidnění díky obsahu chlorofylu a vitamínu E.

Hydratační tonikum s hojivým chlorofylem, Syncarem 230 Kč/200 ml
Hydratační tonikum s hojivým chlorofylem, Syncarem 230 Kč/200 ml | Zdroj: archiv firem

Přírodní balzám na rty, Alma

Bez balzámu na rty ani ránu. Pokud to máte stejně, rozhodně byste měla vyzkoušet přírodní balzámy české značky Alma. Tahle kosmetika je z čistě přírodních ingrediencí, vyráběna vždy čerstvě a v malém množství do ekologických obalů. Vyzkoušejte třeba balzámy na rty z včelího vosku, mangového másla a jojobového oleje, které zaručí dlouhodobou hydrataci a ochranu před slunečním zářením. Balzámky jsou baleny v 100% rozložitelném obalu a vypadají zkrátka krásně!

Přírodní balzám na rty, Alma, k dostání v kamenných prodejnách CVRK nebo na cvrk.cz, 140 Kč
Přírodní balzám na rty, Alma, k dostání v kamenných prodejnách CVRK nebo na cvrk.cz, 140 Kč | Zdroj: archiv firem

Bio baobabový olej, Saloos

Tenhle zázračný olej si rozhodně nezapomeňte přibalit s sebou na dovolenou. Proč? Protože zastane hned několik produktů najednou. Po opalování s ním důkladně natřete pokožku, které tak dopřejete potřebnou hydrataci, můžete ho použít místo denního i nočního krému, protože má zároveň anti-age účinky, skvělý je také jako regenerační maska na unavené vlasy nebo jako záchrana popraskaných a vysušených rtů. A v neposlední řadě nesmíme zapomenout ani na jeho protizánětlivé vlastnosti, díky kterým pomáhá snížit zarudnutí pokožky. Tenhle parťák je zkrátka na letní dovolenou jako stvořený.

BIO baobabový olej, Saloos, 173 Kč/50 ml
BIO baobabový olej, Saloos, 173 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Sprchový gel, Authentic toya Aroma

Osvěžující sprchu si v létě užíváme mnohem více než kdy jindy. Dopřejte si navíc voňavý a příjemný sprchový gel, který sprchování zvedne ještě o další level výše. Vsaďte na vaši oblíbenou vůni a potěšte nejen tělo, ale i mysl. Vyzkoušejte třeba sprcháč s vůní zázvoru a citronové trávy, který provoní pokožku na dlouhou dobu po vykoupání.

ttet
ttet | Zdroj: archiv firem