Video placeholde

Oslava MDŽ pro krásné vlasy: Jak na lokny, které dlouho vydrží?

Mezinárodní den žen už dávno není symbolem rudého karafiátu a přežitkem ze socialistické doby. Naopak čím dál více žen bere tento den jako oslavu svého ženství. Nečeká na to, až je někdo obdaruje, berou to do vlastních rukou a nechávají se hýčkat od profesionálů. A v tomto duchu se slavilo i na pop-up store značky Dyson v Metropoli Zličín.

Nedělní odpoledne v jediném českém pop-up store Dyson patřilo oslavě ženství a také krásným vlasům. Technologiemi a svými kvalitními produkty proslulá anglická značka nabízí mimo jiné produkty pečující o vlasy. Ty hrály hlavní roli při oslavě Mezinárodního dne žen. Pro dámy byla na místě k dispozici profesionální kadeřnice Barbora Bajerová. Ta zájemkyním vytvořila nadýchaný účes a poradila jim, jak docílit záplavy loken i doma v koupelně. „Lokny je dobré po natočení zafixovat sponkou, aby držely při postupném ochlazování tvar,“ prozradila Barbora jeden šikovný trik.

Tip pro lokny, které dlouho vydrží

Dámy si mohly samy na vlastní vlasy vyzkoušet třeba styler Dyson Airwrap, který umí pramen sám natočit a během jednoho kroku jej vysušit i vytvarovat. Díky unikátnímu způsobu úpravy vlasů, fénování a styling, šetří váš čas. Pro ty z vás, které mrzí, že jste událost nestihly, přinášíme pár praktických rad, jak na vlnitý styling:

* Nejprve si navlhčete vlasy.

* Naneste na vlasy fixační přípravek.

* Použijte 30mm nástavec Dyson Airwrap pro vytvoření loken, které vám dlouho vydrží.

* Nastavte vysokou teplotu a vysoké proudění vzduchu.

* Ujistěte se, že vaše lokny jsou zcela suché.

* Pro zafixování loken použijte na 10 sekund funkci rychlého zchlazení.

* Nakonec účes načechrejte rukama a stabilizujte texturovacím vlasovým sprejem.

Šťastné výherkyně

Kromě zkrášlování se předávaly také ceny výherkyním soutěže na facebookovém profilu Ženy.cz. Soutěžilo se o kartáče Dyson a stačilo napsat do komentářů pod soutěžní otázku, kdo by ocenil kvalitní kartáč na svou hřívu. Dámy, na které se při losování usmálo štěstí, si přišly výhru převzít osobně a také si nechaly profesionálně upravit vlasy. Spokojené výherkyně odcházely nejen s cenou, ale také se symbolickou kyticí tulipánů pro radost.

A co vy?

Pokud vás nedělní hýčkání s Dyson navnadilo, tak se nechte inspirovat a oslavte dnešní svátek v podobném stylu. Skončete v práci dřív a zajděte si na manikúru, na masáž, do kina, na nákupy nebo vezměte nejlepší kamarádku na dobrou večeři. Ve dvou se to lépe slaví a nakonec vždyť je to přece oslava nás všech, milé ženy.