Suchý sprej pro tvarování vlasů Casual Chic, Taft, 75 Kč/150 ml

Suchý sprej pro tvarování vlasů Casual Chic, Taft, 75 Kč/150 ml Zdroj: archiv firem

Sprchový gel take me to Mexico, Nivea, 79Kč/250 ml
Mlha na obličej Mario Badescu, sephora.cz, 240 Kč/118 ml
Jemný čisticí a odličovací pleťový gel se sedmikráskou a mandlovým olejem, Manufaktura, 169 Kč/155 ml
Intenzivní hydratační balzám na rty, Labellino Pink Watermelon Pomegranate, Labello, 139 Kč/7g
Pleťový krém Krásná Slovenka, Havlíkova apotéka, 494 Kč/30 ml
8
Fotogalerie

Květnové kosmetické novinky, které nás nadchly!

Připravili jsme pro vás květnové kosmetické novinky, které si rozhodně zamilujete, i když počasí zatím blížícímu se létu vůbec neodpovídá. 

Jemný čisticí & odličovací pleťový gel, Manufaktura

Květnovou novinkou od Manufaktury je krásná a voňavá edice Sedmikráska, která se letos rozšířila hned o několik produktů. Naším oblíbeným je pleťový booster a také jemný odličovací gel, který je vhodný i pro citlivou pokožku. Stačí nanést jen malé množství gelu do dlaní, napěnit, jemně vmasírovat a důkladně opláchnout vlažnou vodou. Spolehlivě vás zbaví veškerých líčidel včetně těch voděodolných. Obsahuje extrakty z rebarbory a sedmikrásky a také mandlový olej, takže se můžete těšit i na úžasnou vůni.

Jemný čisticí a odličovací pleťový gel se sedmikráskou a mandlovým olejem, Manufaktura, 169 Kč/155 ml
Jemný čisticí a odličovací pleťový gel se sedmikráskou a mandlovým olejem, Manufaktura, 169 Kč/155 ml | Zdroj: archiv firem

Sprchový gel take me to Mexico, Nivea

A u voňavých produktů ještě chvilku zůstaneme. Exotickou koupel si můžete užít, i když nejste zrovna na dovolené a venku to vypadá, jako když je listopad. Zbrusu nová limitovaná edice sprchových gelů totiž mimo jiné nabízí i sprcháč s názvem take me to Mexico, který vás dostane svou květinovou vůní. Také se skvěle nanáší, protože jemný gel se na pokožce promění v lehoučkou pěnu, která krásně klouže po těle.

Sprchový gel take me to Mexico, Nivea, 79Kč/250 ml
Sprchový gel take me to Mexico, Nivea, 79Kč/250 ml | Zdroj: archiv firem

Pleťový krém Krásná Slovenka, Havlíkova apotéka

Novinka, kterou si zamilujete, ať už jste Slovenka, nebo Češka. Každé z nás totiž tento pleťový krém obohacený o tatranské bylinky dodá mladistvý a velmi svěží vzhled. Kromě voňavých a zázračným bylinek obsahuje ještě účinnou složku Fucoreverse, která má schopnost vyživovat buňky dokonce i ve spodní části kůže, vypínat pokožku a urychlovat hojení pupínků u drobných obličejových poranění. Aby vše fungovalo tak, jak má, dodržujte doporučenou aplikaci. Krém vždy nanášejte na vyčištěný obličej, krk a dekolt. První týden stačí jen jednou denně v tenké vrstvě, druhý až třetí týden dvakrát denně (vždy ráno a večer) a poté se vraťte zpět k aplikaci jednou denně.

Pleťový krém Krásná Slovenka, Havlíkova apotéka, 494 Kč/30 ml
Pleťový krém Krásná Slovenka, Havlíkova apotéka, 494 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem

Suchý sprej pro styling, Taft

Potřebujete dodat účesu objem kdykoliv během dne? Pak si rozhodně pořiďte tento suchý sprej z řady Casual Chic, který seženete v "kabelkové" velikosti. Stačí ho jen protřepat, aplikovat krátkými střiky a vlasy pomocí prstů rozcuchat. Vaše vlasy získají okamžitě objem, nebudou slepené a během dne můžete aplikovat hned několikrát, protože vlasy nezatěžuje (a také moc příjemně voní).

Suchý sprej pro tvarování vlasů Casual Chic, Taft, 75 Kč/150 ml
Suchý sprej pro tvarování vlasů Casual Chic, Taft, 75 Kč/150 ml | Zdroj: archiv firem

Osvěžující holicí gel, Tea Tree

Snad se brzy dočkáme období šatů, sukní a šortek, se kterým ale přichází i téměř každodenní holení nohou. To ovšem nemusí být taková otrava, když budete používat osvěžující holicí pěnu, která chladí pokožku a zároveň vám zaručí dokonale hladké oholení. Speciální pečující látky pokožku chrání a působí antisepticky. A díky čajovníkovému oleji a mátě během holení potěšíte i své smysly. Takže sbohem červené tečky a podrážděná pokožko!

Tea Tree Shaving Gel®, koupíte v salonech Paul Mitchell®, 499 Kč/200 ml
Tea Tree Shaving Gel®, koupíte v salonech Paul Mitchell®, 499 Kč/200 ml | Zdroj: archiv firem

Hydratační mlha na obličej, Mario Badescu

Osvěžující a hydratační mlhy na obličej nesmí ve vaší výbavě na jaře ani v létě chybět. Kdykoliv během dne můžete dodat pokožce ztracenou vláhu a zároveň se nemusíte bát, že si narušíte make-up. Hydratační mlhu oceníte také na dlouhých cestách v autě nebo letadle, kde klimatizace udělá své. Mlha Mario Badescu obsahuje výtažky ze zeleného čaje bojující proti volným radikálům způsobujícím stárnutí pleti, esenciální oleje z okurky a máty zase dodají pleti potřebnou vzpruhu.

Mlha na obličej Mario Badescu, sephora.cz, 240 Kč/118 ml
Mlha na obličej Mario Badescu, sephora.cz, 240 Kč/118 ml | Zdroj: archiv firem

Hydratační balzám na rty, Labello

Balzámů na rty není nikdy dost! Díky praktickému balení nehrozí, že se vám nové Labellino samovolně otevře v kabelce. Výhodou je i jeho tvar, díky kterému ho nanesete jedním tahem na celé rty. A ty jeho příchuti? Meloun, maliny, máta, jablko – nebudete vědět, kterou si vybrat.

Intenzivní hydratační balzám na rty, Labellino Pink Watermelon Pomegranate, Labello, 139 Kč/7g
Intenzivní hydratační balzám na rty, Labellino Pink Watermelon Pomegranate, Labello, 139 Kč/7g | Zdroj: archiv firem