Vysoce koncentrované zpevňující sérum Lifting Végétal, Yves Rocher, 739 Kč/30 ml

Vysoce koncentrované zpevňující sérum Lifting Végétal, Yves Rocher, 739 Kč/30 ml Zdroj: archiv firem

Bio masážní a tělový olej Lymfa fit, Saloos, 152 Kč/50 ml
...
Nové oční BioLumin-C Serum , 1990 Kč / 15 ml, prodává obchod.dermalogica.cz.
.
Jemný dětský výživný krém na tvář a tělo s mandlovým a ovesným olejem, Manufaktura, 219 Kč/100 ml
8
Fotogalerie

Březnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Našli jsme pro vás březnové kosmetické novinky, díky kterým už pomalu můžete začít vítat jaro. Vyberte si!

Hydratační booster, Eucerin

Se zbrusu novým produktem přišel před pár dny Eucerin, který do svého portfolia přivítal hydratační booster Hyaluron-Filler, který je doslova nabitý kyselinou hyaluronovou, a zajišťuje tak pleti okamžitou a intenzivní hydrataci. Ultralehký gel zároveň působí také proti vráskám a je vhodný pro každodenní používání a pro všechny typy pleti včetně citlivé. Aplikujte na vyčištěnou pleť a až po boosteru nanášejte pečující krém.

.
. | Zdroj: archiv firem

Zpevňující sérum, Yves Rocher

Nové produkty zaměřující se na boj proti vráskám představil také Yves Rocher. Jedná se o řadu Lifting Végétal, která obsahuje denní a noční zpevňující péči, péči na oční okolí, zpevňující sérum a také denní péči na ovál obličeje. Například zpevňující sérum na obličej a krk má vysokou koncentraci rostlinného kolagenu a přináší okamžitý pocit zpevnění. Používejte ho každé ráno a večer na důkladně očištěnou pleť! Celá řada má navíc ekologické balení – skleněné kelímky, recyklovatelné flakóny a papírové obaly z obnovitelných lesních zdrojů.

Vysoce koncentrované zpevňující sérum Lifting Végétal, Yves Rocher, 739 Kč/30 ml
Vysoce koncentrované zpevňující sérum Lifting Végétal, Yves Rocher, 739 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem

Jemný krém na tvář i tělo, Manufaktura

A nový krém si zaslouží i ti nejmenší. Manufaktura pro ně vydala rovnou celou edici dětské kosmetiky s názvem Baby Friendly, kde najdete koupelovou emulzi, šampon, pečující tělový olej a jemný krém na tvář i tělo. Novou kolekci spojuje hravý design a vylepšené složení, navazující na původní extra šetrné a časem prověřené receptury. Jemný krém obsahuje unikátní bambucké máslo, beta-glukan, ovesný a mandlový olej, kakaové máslo nebo třeba vitamín E. Právě tyto ingredience udržují dětskou pokožku jemnou a dlouhodobě ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Je ideální k okamžitému ošetření vysušené pokožky, jako závěrečná tečka po koupeli nebo ochrana kůže před nepříznivým počasím.

Jemný dětský výživný krém na tvář a tělo s mandlovým a ovesným olejem, Manufaktura, 219 Kč/100 ml
Jemný dětský výživný krém na tvář a tělo s mandlovým a ovesným olejem, Manufaktura, 219 Kč/100 ml | Zdroj: archiv firem

Biolumin-C Eye Serum

Oční sérum se hodí celoročně a jeden z nejúčinnějších oxidantů je vitamín C. Dermalogica je kosmetika, která to umí s citlivou pletí, bez obav tedy vyzkoušejte přípravek na oční okolí BioLumin-C Eye Serum. Rozjasňuje, zpevňuje a hydratuje, nanáší se ráno i večer a výsledky jsou vidět po několika aplikacích.

Nové oční BioLumin-C Serum , 1990 Kč / 15 ml, prodává obchod.dermalogica.cz.
Nové oční BioLumin-C Serum , 1990 Kč / 15 ml, prodává obchod.dermalogica.cz. | Zdroj: archiv firem

Dlouhodržící kajalová tužka na oči, Alcina

Na jaře je třeba také obnovit svou taštičku se šminkami. Vyzkoušejte novinku od Alciny – kajalové oční linky, které dodají každému líčení ten správný šmrnc. Mají maximální výdrž, vysokou odolnost vůči otěru i vodě a příjemnou měkkou texturu. Můžete si vybírat ze čtyř různých odstínů, mezi kterými samozřejmě nechybí ani klasická černá. Ale kdo by se chtěl odvázat, může vsadit na olivově zelenou, temně zelenou nebo temně modrou.

Kajalová tužka Perfect Stay Kajal, Alcina, 250 Kč
Kajalová tužka Perfect Stay Kajal, Alcina, 250 Kč | Zdroj: archiv firem

Bio masážní a tělový olej, Saloos

S jarem se blíží i sezóna odhalování, a tak je třeba do nových šatů připravit pokožku, aby byla krásně hydratovaná a také připravená na slunění. O nastartování správného fungování lymfy a hebkost a vláčnost pokožky se postará nový tělový olej od Saloos. Ten v sobě skrývá energickou vůni jalovce a grapefruitu, která dokonale nabudí tělo i mysl. Rostlinné bio oleje pak pečují o pokožku, která je zpevněná a vyživená.

Bio masážní a tělový olej Lymfa fit, Saloos, 152 Kč/50 ml
Bio masážní a tělový olej Lymfa fit, Saloos, 152 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Parfém, Paco Rabanne

Oblíbená Olympéa je aktuálně k dostání ve zbrusu novém kabátu. Limitovaná edice Onyx je inspirovaná právě minerálem onyx. Impozantní flakón se rozhodně bude vyjímat na vašem nočním stolku či poličce v koupelně. A pokud vůni ještě neznáte, představte si orientální kombinaci svěžesti a smyslnosti, kde se mísí jasmín, květ zázvoru, slaná vanilka a kašmírové dřevo.

Parfém Olympéa Onyx, Paco Rabanne, k dostání v síti parfumerie Sephora, 2880 Kč/80 ml
Parfém Olympéa Onyx, Paco Rabanne, k dostání v síti parfumerie Sephora, 2880 Kč/80 ml | Zdroj: archiv firem

TIP NA VIDEO: Podívejte se na test rtěnky. Vydrží po celý den?

Video placeholde