Jako Leandra: Náhrdelník Jennifer Meyer, 83 630 Kč

Jako Leandra: Náhrdelník Jennifer Meyer, 83 630 Kč Zdroj: archiv firem

Jako Yasmin: Kabelka, Michael Kors, info o ceně v butiku
Jako Leanndra: Boty H&M, 599 Kč
Jako Caroline: Kabelka, Dior, 78 000 Kč
Jako Leandra: Triko H&M, 399 Kč
Jako Leandra: Náušnice, Mark & Spencer, 399 Kč
23
Fotogalerie

4 módní ikony, které nosí, co se jim líbí

Seznamte se se čtyřmi módními ikonami, které se nesnaží být za každou cenu perfektní. Místo toho následují svůj instinkt, sázejí na osobitost a navzdory trendům nosí to, co se jim líbí. Tečka. 

JENNA LYONS

Americká módní návrhářka staví své outfity na hravých a absolutně nepředvídatelných kombinacích zdánlivě nesourodých kusů oblečení. Kdo by řekl, že army košile, tylová sukně a levhartí kabát budou vzájemně tak dobře fungovat?

CAROLINE MAIGRET

Tuto francouzskou módní ikonu nejčastěji potkáte oblečenou v pánském stylu. Miluje kalhotové kostýmy, které kombinuje s ležérním trikem či teniskami a vypadá v tom nejvíc sexy.

LEANDRA MEDINE

Zakladatelku jednoho z nejpopulárnějších a nejvlivnějších módních blogů vystihuje v oblékání odvaha, eklektismus a nadsázka. Její outfity mají šťávu, i když mnohdy svojí bláznivostí působí (podle jejích slov) jako spolehlivý repelent na muže.

YASMIN SEWELL

Rodačka z Austrálie žijící v Londýně je tělem i duší bohémka, která neváhá vzít si na sebe téměř cokoli. Nám se nejvíc líbí v rozevlátých modelech inspirovaných 70. léty, protože dokonale umocňují její křehkost a mladistvý vzhled.

Článek připravil časopis Moje psychologie.

K základům šatníku přidejte extravagantnější prvky, barvy, výrazné vzory... Pohrajte si se svým stylem.

Video placeholde