Snubní prsteny Danfil Jewellery

Snubní prsteny Danfil Jewellery Zdroj: Danfil Jewellery

Snubní prsteny Danfil Jewellery
Snubní prsteny Danfil Jewellery
Snubní prsteny Danfil Jewellery
4
Fotogalerie

Vyhrajte briliantové snubní prsteny od Danfil Jewellery

Chystáte svatbu? Nebo někdo z vašich blízkých? Pak vás bude určitě zajímat naše soutěž o briliantové snubní prsteny v hodnotě 20 000 korun od společnosti Danfil Jewellery.

Snubní prsteny jsou symbolem nekonečné lásky a věří se, že se tradice snubního prstenu datuje až 6000 let zpátky do starověkého Egypta. Pro většinu párů jsou jednou z nejdůležitějších položek svatby. V drtivé většině si je novomanželé vyměňují jako symbol lásky, úcty a toho, že odteď patří jeden k druhému.

Ke snubním prstenům nedílně patří brilianty. Jsou oslnivě krásné a jejich třpyt je nepopsatelný.

Nyní můžete vyhrát briliantové snubní prsteny i vy! Jak? Soutěžte s námi od 1. do 28. února na Facebooku Ženy.cz!

Vyhrát můžete dva briliantové snubní prsteny dle vlastního výběru od předního českého výrobce klenotů Danfil Jewellery v hodnotě 20 000 Kč.

Výherkyní soutěže se stala Lucie Keronská! Gratulujeme!

A pokud plánujete vy nebo někdo z vašich blízkých svatbu, načerpejte inspiraci i skvělé rady v našem speciálu Dokonalá svatba.

Poradíme vám, jak naplánovat svatbu snů! Pokud nechcete využít služeb svatební agentury, podívejte se do našeho podrobného harmonogramu příprav. Najdete tipy na svatební šaty, kytice, dekorace, účesy, prstýnky, fotografy a všechno další, co ke svatbě patří. Víme, jak naplánovat ten nejkrásnější svatební obřad, aby byl i finančně dostupný. Chcete dokonalou svatbu? S námi to zvládnete!