Video placeholde

Tip na svatební účes: Romantické vlny a trendy cop!

Pokud patříte mezi budoucí nevěsty, které si nepotrpí na složité drdoly, ale chtějí mít vlasy rozpuštěné, máme pro vás tip na svatební účes. Zapletený cop a navlněné délky společně vytváří dokonale romantický, ale nikterak přeplácaný účes, který vydrží i divoké večerní tancování. 

Pokud chcete na své svatbě následovat aktuální trendy, na uhlazený a objemný drdol plný umělých kytiček rovnou zapomeňte. V kurzu jsou rozpuštěné přirozeně navlněné účesy se zapletenými copánky, ale také ledabylé drdoly. Pokud toužíte po vlasové ozdobě, vsaďte na živé květiny, které budou ladit se svatební kyticí.

Možná si říkáte, že ledabylý drdol ozdobený květinou nebo navlněné vlasy se zapleteným copánkem si zvládnete klidně učesat sama. Ale vzpomeňte si na to, že když si před sprchou zamotáte vlasy, děsně se vám to líbí a druhý den ráno se to snažíte napodobit, už to nejde. Stejně tak by mohl dopadnout váš pokus učesat se sama. Navíc přičteme-li nervozitu, budete nakonec ráda, že se o vaše vlasy postarají nějaké jiné šikovné ruce, ideálně profesionální kadeřnice.

Základem trendy svatebních účesů jsou přirozeně navlněné vlasy, se kterými se pak dál pracuje.

Tip na svatební účes na videu:

Video placeholde