Jaké kožené kalhoty a sukně jsou letos v kursu?

Jaké kožené kalhoty a sukně jsou letos v kursu? Zdroj: Instagram @la_nadia, @mialuckie a @anoukyve

Rouje, 250 eur, rouje.com
Reformation, 10 300 Kč, thereformation.com
Gestuz, 429 eur, gestuz.com
& Other Stories, 299 eur, stories.com
& Other Stories, 199 eur, stories.com
25
Fotogalerie

Od pondělí do pátku: S jakými barvami a basic kousky nosit kožené kalhoty a sukně?

Kožené kalhoty či sukně jsou v šatníku bezesporu skvělou posilou (obzvlášť teď v zimě), nicméně rovněž vyžadují vyšší investici. Proto je dobré si rozmyslet, jak a s čím je doopravdy unosíte. Jaké kombinace se nabízejí vedle té obligátní se svetrem? S čím kombinovat kožené kousky do práce a jak je pozvednout na večírek? A s jakými barvami si budou teď na podzim nejlépe rozumět? Přinášíme vám další pravidelnou dávku módní inspirace pro každý den.

Pondělí: Černá s hnědou

Černá barva s hnědou si v podzimních outfitech rozumí až překvapivě dobře. Přesto je vhodné přidat pro ozvláštnění ještě nějakou zajímavou texturu – a tou může být právě dekadentně lesklá kůže. Pokud se navíc rozhodnete, že investujete do tmavohnědého kousku, nebudete mít o kombinace nouzi. Bezesporu ve svém šatníku objevíte černé svetry či kabát, nemluvě o doplňcích. A platí to i recipročně – hnědá kůže může příhodně oživit vaši každodenní all-black uniformu.

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Úterý: All-leather

Kdo nosí kožené kalhoty či sukni, má nejspíš ve svém šatníku dávno i nějaký ten kožený svrchník. Jestli vám jejich párování přijde z módního hlediska poněkud na hraně, máte pravdu, nicméně přinejmenším za pokus před zrcadlem to stojí. Kožené kousky můžete vnímat stejně jako třeba džínové – jde zejména o to, aby k sobě ladily střihem (například oversize bomber příhodně vyváží minisukni). Různá barva není na škodu, stejně jako textura. Naopak, patina podtrhne dojem nenucenosti.

Pokračování 3 / 5

Středa: V trendy podzimních tónech

Kožené kalhoty a sukně sice svádějí k prvoplánovým minimalistickým kombinacím, nicméně snesou i trochu barevného mixu. Ať už disponujete černým, hnědým či vínovým kouskem, nebojte se přimíchat ještě další odstíny. Držet se přitom můžete pravidla 3 barev stylistky Lydie Tomlinson, díky kterému outfit vždy působí ukotveně, ale současně zajímavě. Jako vhodný základ poslouží černá či tmavě šedá, naopak zářivý akcent lze dodat trendy červenou.

Pokračování 4 / 5

Čtvrtek: S bílou košilí

Pokud chcete vykouzlit kreativní a přitom byznysový outfit na pracovní schůzku, kterému nechybí power náboj, pak rovněž nemusíte pro nápady chodit daleko – stačí se spolehnout na klasickou bílou košili. Ta se hodí v podstatě k jakémukoli střihu kalhot či sukně, navíc s ní můžete ještě dále pracovat. Pokud má třeba vaše sukně upjatý pouzdrový styl, můžete jí dodat tomboy nádech tím, že pod košili navrstvíte tílko a necháte ji ležérně rozhalenou. Naopak rolák pod košilí bude působit elegantněji.

Pokračování 5 / 5

Pátek: S cropped blejzrem na party

Jestli něco hovoří pro nákup kožených kalhot nebo sukně, pak je to bezesporu fakt, že se dají nosit přes den i na party. Stačí vyměnit kašmírový rolák za braletku či přiléhavý top a cropped sako. Zkrácený střih je v tomto případě žádoucí, protože outfit odlehčí a nechá vyniknout kožený kousek v plné kráse. Jako alternativa se nabízí kombinace s krátkým buklé kabátkem. Zejména v případě kalhot pak volte už jen jemné páskové boty – opět pro vyvážení celkového dojmu.

Kde seženete trendy kožené kalhoty a sukně? Podívejte se do fotogalerie v úvodu článku.