Jaké svrchníky ovládnou letošní zimu?

Jaké svrchníky ovládnou letošní zimu? Zdroj: Instagram @rebeccaferrazwyatt, @anoukyve a @sofiaboman

Anouk Yve x By Malina, kabát, 385 eur, šála 155 eur, bymalina.com
Levi's, 4140 Kč, zalando.cz
Reformation, 10 300 Kč, thereformation.com
Reserved, 1399 Kč, reserved.com
Search...
Folders
0 Total Folders
There are currently no Folders here
Add folder using: new folder

Assets
36 Total Assets
Pixie Market, 5500, pixiemarket.com
30
Fotogalerie

Zateplené bombery i kabáty se šálou: Nejlepší svrchníky, které ovládnou letošní zimu

Klasický vlněný kabát nemá v zimě konkurenci, nicméně současné počasí mu zatím příliš nakloněno není. Do popředí se tak aktuálně dostávají jiné svrchníky, z nichž některé známe z předchozích sezón a další představují žhavou novinku. Podlehnete jejich módnímu kouzlu?

Kabáty s kožíškovým lemem

Často se stává, že za rozšířením určitého trendu můžeme hledat jednu konkrétní značku. V případě kabátů zdobených kožíškem ve stylu 70. let je to aktuálně britský lovebrand Charlotte Simone, jehož exkluzivitu umocňuje, že ho nelze koupit běžně online – zákaznice vždy musí počkat na plánovaný drop. Ten příští se odehraje 22. listopadu a už nyní plní celebrity v čele s Katy Perry nebo módní influencerky řádně svou roli.

TIP NA VIDEO: Jak na podzim a v zimě vrstvit oblečení?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Kabáty se šálou 2v1

Šály se letos vracejí do centra dění, to však neznamená, že chtějí být pokaždé nápadné – naopak, v případě minimalistického stylu se snaží co nejvíce splynout se svrchníkem. Výsledkem jsou letošní kabáty, které mají šálu jako součást monochromního setu. Stejně tak můžete na tento trend naskočit, když třeba k šedivému nebo tmavomodrému kabátu trefíte stejný odstín šály, popřípadě svetru, který zavážete kolem krku.

Pokračování 3 / 5

Zateplené bombery

Mírný podzim nás zatím nežene do dlouhých kabátů a zima bude nejspíš podobně „shovívavá“. Čas krátkých bundiček se tím prodlužuje a opět platí, že k nejuniverzálnějším patří bombery. Ty zateplené pak mohou mít mnoho podob, od kožených přes prošívané až po klasické letecké bundičky s beránkovým nebo kožíškovým límcem. Jedno platí už nyní: Tahle módní investice se vyplatí.

Pokračování 4 / 5

Faux fur kožíšky

Milovnice vintage módy budou v zimě vytahovat svoje kožíškové kabáty, které připomínají srst divokých zvířat, přitom jsou ale striktně umělé. Přírodní paleta umožňuje stejně snadné kombinace jako klasický vlněný kabát, luxusní textura však zajistí, že ani klasické modré džíny s ním nebudou působit nudně. Kožíškový kabát se v zimě navíc osvědčuje i jako party svrchník – inspirací je v tomto směru dodnes éra boho.

Pokračování 5 / 5

Duffle beránek

Beránkové kabátky nejsou v zimní módě žádnou novinkou, letos ovšem letí specifický typ – s kontrastním koženým zapínáním ve stylu duffle, který má ve své zimní kolekci třeba minimalistická značka Toteme. Připomeňme, že vlněné duffle kabáty na svůj velký návrat teprve čekají, byť Miuccia Prada už jim umetává cestu. Je tedy možné, že duffle beránky v tomto směru představují určitý předvoj pro nedočkavé.

Kde koupíte trendy zimní svrchníky? Podívejte se do fotogalerie v úvodu článku.