Jak nosit kšiltovku, aby outfit vypadal elegantně?

Jak nosit kšiltovku, aby outfit vypadal elegantně? Zdroj: Instagram @yanamotina @tineandreaa

Jak nosit kšiltovku, aby outfit vypadal elegantně?
AMO, 1390 Kč, wildmoon.cz
Lisa Says Gah, 1750 Kč, lisasaysgah.com
Em on Holiday, 27 gbp, emonholiday.com
H&M, 1499 Kč, hm.com
27
Fotogalerie

Tato oblíbená čepice se nehodí jen na sport. Jak ji nosit k elegantním outfitům do města?

Kšiltovka, sportovní čepice, kterou si na sebe bereme, když míříme do fitka anebo na výlet. Stejně dobře se ale může hodit na každodenní nošení do města. A skvělý kontrast tvoří i s elegantními kousky. Tady je pět způsobů, jak a s čím ji (nejen) během podzimu nosit.

Se sakem

Oblíbené džíny, oversize blejzr, pod ním košile a pod ní – v případě ochlazení – ještě tenký rolák anebo tričko. Tato kombinace vás nikdy nezradí, ale pomocí doplňků ji můžete ještě vylepšit. Kšiltovku volte v kontrastním odstínu, než je zbytek outfitu – světlou v případě tmavšího oblečení, tmavou v případě světlejší kreace. Čepice vám v tomto případě dodá ležérní šmrnc, který ovšem nijak nenaruší celkový elegantní ráz.

TIP NA VIDEO: Jak nosit aktuální trendy? Módní stylistka radí, jak na to!

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

S bomberem

Bomber – a zejména ten vyteplený – letos válcuje trendy pro chladné počasí. Nosí se s rovnými i baggy džíny, ale také se saténovými bias cut sukněmi. A s kšiltovkou si též velmi rozumí. V tomto případě se nebojte sytějších barev ani zábavných potisků, které outfitu dodají městskou volnočasovou hravost.

Pokračování 3 / 5

S džínovou bundou

Klasická džínovka je esencí jarního i podzimního šatníku – v chladném počasí ji navíc můžete nechat vykukovat zpod dlouhého kabátu. Nemusíte se bát ani all denim outfitů, kterým současné módní podnebí velmi přeje. Ke středně a tmavě modré džínovině se bude nejlépe hodit béžová, krémová, světlejší šedá nebo bílá kšiltovka, kterou může ozvláštnit nápis šitý kontrastní nití.

Pokračování 4 / 5

S dlouhým kabátem

Že byste si k dlouhému kabátu spíše představili elegantní klobouk se širokou krempou? Jistě, to samozřejmě není problém, ale je to právě kšiltovka, která tomuto outfitu dodá tu správnou módní energii založenou na kontrastech. Kombinovat kousky, které k sobě na první pohled neladí, přitom ale tvoří dokonalý pár, se ve stylingu vyplácí. Nebojte se proto čepici s kšiltem doplnit o elegantní kozačky s ostrou špičkou.

Pokračování 5 / 5

S trenčkotem

Uvolněná kombinace, která si doslova říká o pohodový víkend postavený okolo procházky v parku s pumpkin spice latté v ruce. Kšiltovka v tomto případě krásně umocní uvolněnou siluetu trenčkotu. Stylové směřování celého outfitu pak už stačí dotvářet pomocí toho, co oblečete pod svrchník – hodit se vám bude mikina s vykukující kapucí, ale i elegantní vlněný rolák, který během pracovního týdne můžete doplnit o černé oblekové kalhoty a boty na podpatku.

Kde pořídíte stylové kšiltovky? Tipy najdete ve fotogalerii v úvodu článku.