Čím si udělat (nejen) na MDŽ radost?

Čím si udělat (nejen) na MDŽ radost? Zdroj: iStock.com / Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Sonický facial roller 4 v 1, Geske, 949 Kč, geske.com
Kniha Bitch What does it mean to be female, Lucy Cooke, 349 Kč, knihydobrovsky.cz
Kabelka, Ademi x Du Coeur, 5490 Kč, kvartyrstudio.cz
Podprsenka Love Lace, Love Stories Intimates, 80 eur, lovestoriesintimates.com
Čokoláda třešeň & fenykl, Cosmic Dealer, 250 Kč, byssine.com
30
Fotogalerie

Rovné platy (zatím) nedostanete, tak si udělejte radost jinak: 30 cool dárků pro každou ženu k MDŽ

Místo karafiátů raději rovná práva a žádný pay gap, chtělo by se nejen 8. března, kdy se slaví Mezinárodní den žen, zvolat. Jenže takový stav je v naší společnosti bohužel ještě velkou utopií. Pojďte si proto svůj ženský den zpříjemnit alespoň dárkem, který vás uspokojí duševně i fyzicky.

Ať už si radost uděláte sama, nebo navedete partnera či partnerku, na výběr máte z mnoha typů dárků. Nadšenkyně do beauty technologií potěší například sonické facial rollery nebo pleťové energizéry od Geske, skvělé dekadentní parfémy (třeba ten čarodějnický od švédské značky Stora Skuggan) zase najdete v obchodu Myskino, jehož prodejnu kromě pražských Vinohrad najdete už také v samém centru – v Nerudově ulici. Pro luxusní skincare a ájurvédské čaje Cosmic Dealer si zase udělejte výlet do Karlína do salonu Byssine – a rovnou se vedle zastavte na brunch v Esce.

TIP NA VIDEO: Největší ikony feminismu. Znáte je všechny?

Video placeholde

Pokud vám téma feminismu není cizí, neměl by vás minout britský e-shop The Spark Company, na němž najdete nepřeberné množství cool triček a doplňků. Knihomolky zase ocení silné ženské příběhy ukryté v knížkách, které pořídíte třeba v knihkupectví Book Therapy. A v neposlední řadě nezapomeňte v rámci pravidelné self care na sólo intimní chvilku – ty nejlepší erotické pomůcky najdete u Satisfyeru nebo také u české designérky Anny Marešové a její značky Whoop.de.doo.

Tipy na 30 dárků pro ženy (nejen) k MDŽ najdete ve fotogalerii v úvodu článku.