Grafika: Kristýna Dobeš Moučková

Grafika: Kristýna Dobeš Moučková Zdroj: iStock.com

Které znamení zvěrokruhu je vaše spřízněná duše? Tyhle páry jsou parťáky na celý život

Věděli jste, že každý má svou spřízněnou duši? Ano, i když máme spoustu přátel, vždy existuje jeden člověk, s nímž nás spojuje něco hlubšího a důvěrnějšího než s ostatními. Spřízněná duše je někdo, s kým máte od prvního okamžiku pocit, že o vás ví úplně všechno a všemu také rozumí. Bez ohledu na váš vzhled, vášně nebo koníčky je to někdo, kdo ve vás vyvolá pocit blízkosti, ať už jste kdekoli. Která znamení tvoří nerozlučné páry na život a na smrt?

Býk a Kozoroh: Loajalita a humor

Býk a Kozoroh jsou skvělými spřízněnými dušemi. Oba jsou loajální, milující a mají smysl pro humor. Starají se o ostatní a využívají své síly, aby byli neustále lepší. Býci jsou životními bojovníky, což Kozorohy motivuje, aby dosáhli svých cílů. Obě znamení mají velká srdce, někdy ale umí být tvrdohlaví. To jejich přátelství ale nijak neohrozí.

TIP NA VIDEO: Co vás čeká v lásce v roce 2023?

Video placeholde

Býk a Kozoroh.
Býk a Kozoroh. | Zdroj: iStock.com

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Rak a Štír: Vášeň a emocionalita

Obě znamení jsou nejen vášnivá, ale také citově založená. Jde o velmi intenzivní vztah, neboť Raci často prožívají hluboké emoce a Štíři jsou velmi vášniví ve všech oblastech života. Vzájemně se tak krásně doplňují. Oba mají podobné výkyvy nálad, a i když jsou nejistí, umí spolu mluvit, protože moc dobře chápou, čím si ten druhý prochází.

Rak a Štír.
Rak a Štír. | Zdroj: iStock.com

Pokračování 3 / 6

Blíženec a Vodnář: Respekt a svoboda

Blíženci a Vodnáři jsou úžasné spřízněné duše. Když jsou něčím posedlí, umí se na svůj cíl velmi intenzivně soustředit. Blíženci pomáhají udržet Vodnáře konstantního, zatímco Vodnář pomáhá udržet Blížence v kontaktu s realitou. Vzájemně se podporují a pomáhají si v dosažení snů. Tento pár je velmi intuitivní a intelektuální, zároveň je pro ně důležitá nezávislost. Moc dobře o sobě vědí, že svou svobodu milují nade vše, ale vždy budou tvrdě pracovat na tom, aby si navzájem pomohli. Jsou energičtí, nadšení a vždy ochotni se navzájem rozveselit.

Blíženci a Vodnář.
Blíženci a Vodnář. | Zdroj: iStock.com

Pokračování 4 / 6

Lev a Beran: Podpora a energie

Spojení Lva s Beranem je velmi uspokojivé. Beran – poněkud těžší osobnost – je změkčován teplem a pečlivostí Lva. Beran musí zase Lva podporovat a chválit. Oba mají spoustu vitality a energie. Jako ohnivá znamení jsou též velmi vášniví a konkurenceschopní. Všechno je pro ně buď výzva, nebo hra. Lvi s Berany se vzájemně podporují a vždy stojí nohama pevně na zemi.

Lev a Beran.
Lev a Beran. | Zdroj: iStock.com

Pokračování 5 / 6

Panna a Váhy: Rovnováha a důvěra

Panny a Váhy vytvářejí velmi inteligentní spřízněné duše, i když si navzájem úplně nerozumí. Váhy rády udržují rovnováhu a klid, zároveň se nenechají vytočit podrážděním Panny. Cítí, jako by se znali celý život, a je jim spolu dobře a bezpečně. Oběma navíc hodně záleží na vzájemné důvěře. Jsou oddaní a vyrovnaní. Zdá se, že jsou párem, který spolu dokonale souzní.

Panna a Váhy.
Panna a Váhy. | Zdroj: iStock.com

Pokračování 6 / 6

Ryba a Střelec: Komunikace a porozumění

Ryby a Střelec jsou skvělé spřízněné duše, které tu jsou pro sebe a podporují se ve vymýšlení nových věcí. Jsou tu pro sebe, aby se bavili a navzájem se podporovali. Když jsou Ryby a Střelec spolu, mají vždy pocit, jako by se naposledy viděli včera. Ihned si spolu začnou povídat, jako kdyby nikdy nebyli od sebe – mohou totiž spolu mluvit úplně o všem a jen tak nepřestanou. Obě znamení navíc moc dobře chápou, čím ten druhý prochází, protože zažili to samé. Vždy najdou čas na to, aby se vzájemně potěšili, když to ten druhý potřebuje.

Ryba a Střelec.
Ryba a Střelec. | Zdroj: iStock.com