Jak se nalíčit v odstínech barvy roku?

Jak se nalíčit v odstínech barvy roku? Zdroj: IG @shopdearaline, @taylorruhe, @tamah_krinsky

Tvářenka Sunny WANDERful World, Benefit, 990 Kč, sephora.cz
Parfémová voda Trésor, Lancôme, 1890 Kč, douglas.cz
Oční stíny v odstínu Heat Ray, Bobbi Brown, 1330 Kč, notino.cz
Lak na nehty, OPI, 335 Kč, opishop.cz
Multilíčidlo v odstínu Morning, Inika Organic, 820 Kč, notino.cz
14
Fotogalerie

Peach fuzz make-up: Jak se nalíčit podle Pantone barvy roku 2024? Je to snazší, než si myslíte!

V prosinci vybírá společnost Pantone jednu barvu, která se stane alfou a omegou trendů pro následující rok. Zatímco letošku vládla malinová Viva Magenta, která předpověděla příchod estetiky barbiecore, odstínem roku 2024 se stane hřejivá Peach Fuzz – pastelově oranžová s broskvovým podtónem. Jak tuto barvu zařadit do šatníku, jsme vám už prozradili v jiném článku, nicméně ani vaše kosmetická rutina by neměla zůstat pozadu. Peach Fuzz je totiž pro líčení doslova stvořená!

Broskvový odstín Peach Fuzz má přinášet pocit laskavosti a něhy a upozornit by nás měl také na potřebu spolupráce, sdílení a péče o komunitu. Barva by zároveň měla být dokonalým darem pro naše smysly – vytváří totiž synergii mezi chutí, zrakem, hmatem i vůní. Jak zní volný překlad pro kosmetické nadšence? Líčení rtů, očí, nehtů i zahalení se do oblíbeného parfému. Tak jdeme na to!

TIP NA VIDEO: Jaká barva se k vám hodí podle znamení zvěrokruhu?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 6

Šťavnaté rty

Toužíte po jemných romantických broskvových rtech? Sáhněte po matné rtěnce. Vypadá skvěle s hnědým i barevným líčením očí, a jde tak o adekvátního náhradníka za klasické nude rtěnky. Až přijde léto, můžete povolat na pomoc šťavnaté lesky se třpytkami i bez nich. Když se navíc poohlédnete po těch, které mají nejen broskvovou barvu, ale také vůni, naplníte onu symbiózu smyslů, kterou v Pantone předpověděli. 

Pokračování 3 / 6

Prozářený pohled

Peach Fuzz může vašemu pohledu dodat hřejivost i prozáření. Záleží, zda zvolíte matné líčení, nebo se naopak nebojíte třpytek či perleti. Zkuste tento odstín kombinovat se žlutou či růžovou, výsledný efekt vypadá dokonale. A pokud jste ještě odvážnější, můžete líčení víček protáhnout až ke spánkům. 

Pokračování 4 / 6

Peach Cheeks

Tvářenka v odstínu Peach Fuzz vám dodá jemný ruměnec a zároveň prozáří pokožku. Je ideální zejména pro světlé typy, které se necítí komfortně při použití bronzeru – ten totiž může na velmi světlé pleti vypadat nepřirozeně. Mimochodem, broskovová tvářenka vytváří zlatou střední cestu také pro oblíbený contouring.

Pokračování 5 / 6

Decentní manikúra

Broskvová se dokonale hodí i na vaše nehty. Ano, přiznáváme fakt, že v zimě jsou oblíbenější tmavé a syté odstíny, nicméně vy se tímto pravidlem svazovat nemusíte. Volit můžete nejen klasické lakování v jedné barvě, ale také jemný nail art, který za použití barvy roku vypadá trendy a sofistikovaně zároveň. 

Pokračování 6 / 6

Svěží odér

Broskvový tón v sobě nese také silnou sladkou vůni, která je oblíbená při výrobě parfémů. V současnosti se často páruje s růží, vanilkou či citrusy, ale najdete také kombinace se santalovým dřevem. Mezi broskvové stálice na trhu patří například Trésor od značky Lancôme nebo podlouhlý flakon Burberry s příznačným názvem Body.

Tipy na beauty produkty v odstínu Peach Fuzz najdete v galerii v úvodu článku.