Trendy jarní barvy pro vaši manikúru.

Trendy jarní barvy pro vaši manikúru. Zdroj: Instagram @manicurist @pink_oblivion @harrietwestmoreland

Odstín Sea Witch, Douglas, 129 Kč, douglas.cz
Odstín Forever Yummy, Essie, 240 Kč, notino.cz
Odstín Fresh Mint, Sephora Collection, 130 Kč, sephora.cz
Odstín Clove, Manucurist, 379 Kč, belovedshop.cz
Odstín 010, Catrice, 84 Kč, hebe.com
20
Fotogalerie

Pastelová manikúra je passé: Na jaře poletí těchto 5 překvapivých barev laků na nehty

Jemná růžová, žlutá nebo modrá. Typické barvy, kterými zdobíme na jaře naše nehty, letos ustupují do pozadí. Místo nich přichází pětice barev, jež bychom si normálně s prvními teplými dny a rozkvetlými stromy nespojili. O to víc ale budou vypadat na nehtech cool. Který odstín zvolíte jako první?

Touch of red

Červené doplňky ovládly od podzimu módu a stále se drží na předních příčkách oblíbenosti. Takzvaný trend touch of red ale můžete do outfitu zakomponovat i pomocí manikúry. Zapomeňte na to, že se červená hodí jen na večer nebo na Valentýna. Hrdě ji noste na svých nehtech i během jara. Kromě sytě červené dejte šanci také dekadentní vínové.

TIP NA VIDEO: Proč je francouzská manikúra stále tak populární?

Video placeholde

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Metalická šeříková

Šeřík je prostě jarní láska. Letos jej ale na nehty naneste nikoli v tradičním pastelovém pojetí, ale v metalickém. Podobné laky jsme milovali už vloni, kdy manikúře vládl trend mermaidcore. Teď se tento třpyt vrací a máte dvě možnosti, jak ho aplikovat: Buď zvolte rovnou metalický lak se světle fialovými odlesky, anebo nehty nejprve přetáhněte fialkovou barvou a na závěr přetřete perleťovým topcoatem.

Pokračování 3 / 5

Mléčné nehty

Jemné, elegantní a čisté. Pokud si nepotrpíte na výrazné barvy, zároveň ale nechcete chodit jen s průhledným lakem, dejte šanci mléčné variantě, která vynikne především na perfektně opečovaných nehtech. Zvolit můžete buď přímo mléčný lak, ale nejlépe uděláte, když si na manikúru v tomto stylu skočíte do salonu.

Pokračování 4 / 5

Matcha

Milujete zelený drink, který vám po ránu dodá víc energie než flat white? Dejte o tom světu vědět i skrze vaši manikúru. Toto jaro budou žádané jemnější odstíny, které přesně odpovídají barvě matcha latte, ale i tmavší, téměř až khaki varianta. Tyto dva tóny navíc můžete v manikúře a nail artu mezi sebou kombinovat.

Pokračování 5 / 5

Káva s mlékem

S příchodem trendu quiet luxury si nail artists začali o to víc pohrávat s hnědými laky. Kromě tenké francouzské manikúry se začaly objevovat i v té nejjednodušší podobě, kdy je barva rovnoměrně aplikovaná na celý nehet. Z tohoto hitu budou trendy čerpat i letos na jaře – nejvíc poletí odstín připomínající (kávoví nadšenci snad prominou) filtrovanou kávu s kapkou mléka.

Tipy na laky na nehty v trendy jarních barvách najdete ve fotogalerii v úvodu článku.