Pravá blondýnka

Pravá blondýnka Zdroj: profimedia.cz

Zpátky do růžové! Reese Witherspoon bude natáčet další pokračování Pravé blondýnky

Od natočení prvního dílu filmu Pravá blondýnka uplynulo již 19 let! Mezitím se Reese Witherspoon stala jednou z nejlépe placených hereček světa, ale za roli Elle Woods se rozhodně nestydí! Naopak. Nedávno kývla na pokračování.

Ať si myslí každý, co chce, ale příběh o naivní, ale velmi ambiciózní blondýnce, která se řídí radami z módních časopisů a podaří se jí vystudovat práva na Harvardu, je zkrátka kultovní! Druhý díl byl o něco slabší, ale i ten si získal své fanoušky. A pak se natočila také trojka, za kterou ovšem stál úplně jiný tým tvůrců a nehrála v ní ani Reese, ani jiné známé tváře. A teď se chystá čtvrtý, respektive třetí, a navíc po tolika letech. Spousta z vás si určitě pomyslí, že se rýsuje tak leda velký propadák, ale podle dosavadních informací by to mohla být stejná bomba jako jednička!

Reese si totiž za poslední roky pořádně mákla a kromě toho, že například získala Oscara, založila i vlastní produkční firmu Pacific Standard, ze které vzešly filmové skvosty jako Zmizelá nebo Divočina. Ale Reese rozhodně neusla na vavřínech. Před čtyřmi lety spojila svou firmu s Otter Media a vznikla tak velká mediální společnost Hello Sunshine. A už už se blížíme k tomu nejpodstatnějšímu. Loni totiž do této společnosti zainvestovala vdova po Steevu Jobsovi Laurene Powell Jobs a právě tehdy se Reese definitivně rozhodla, že se vrátí ke své tehdejší roli Elle Woods.

Před dvěma dny tuto informaci potvrdila na svém Instagramu. Nového příběhu o ctižádostivé blondýnce se ujala talentovaná herečka a scenáristka Mindy Kaling, která stojí například za seriálem Kancl (The Office) nebo za filmem Late Night. Jejím parťákem bude televizní scenárista Dan Goor. O produkci se postará osvědčená dvojice z předchozích dvou dílů Adam Siegel a Marc Platt, které doplní i samotná Reese. Ta se pochopitelně ujme i hlavní role.

Podle filmového serveru IMDb se ve filmu objeví také staré známé tváře. Alanna Ubach jako Serena, Jennifer Coolidge jako Paulette Parcelle a také Jessica Cauffiel jako Margot. O mužském obsazení a další hereckých tvářích zatím nejsou žádné informace.

Pravá blondýnka
Pravá blondýnka | Zdroj: profimedia.cz

Pravá blondýnka
Pravá blondýnka | Zdroj: profimedia.cz