Co dát kamarádce pod stromeček? Vyberte si z našich tipů!

Co dát kamarádce pod stromeček? Vyberte si z našich tipů! Zdroj: iStock.com

Udělejte jí radost! Tipy na holčičí dárky pro kamarádku nebo sestru

Adventní čas je jako stvořený pro setkávání s kamarádkami, se kterými jsme se letos nemohly vídat tolik, jak bychom si přály. To jim ale můžeme vynahradit malým vánočním dárkem, který jim rozhodně udělá radost.

Sada pečujících krémů na ruce

Co je malé, to je milé! Překvapte exkluzivním balíčkem ukrývajícím hned tři oblíbence z Manufaktury - voňavé pečující krémy na ruce v praktickém balení (3 x 30 ml) ideálním nejen na cesty.

Cena: od 359 Kč Kde koupíte: Manufaktura

Tipy na dárky pro kamarádku
Tipy na dárky pro kamarádku | Zdroj: Manufaktura

TIP NA VIDEO: Snadný návod, jak krásně zabalit dárek

Video placeholde

Článek pokračuje na další straně. >>>

Pokračování 2 / 6

Vánoční Zlatá rybka

Splnit k Vánocům přání svým nejbližším by chtěl snad každý, a někdy je to pěkný oříšek. Zkuste koupit Vánoční Zlatou rybku. Při troše štěstí vám pomůže splnit i neskromná přání. Los stojí 500 Kč a má minimální výhru 200 Kč. Pořídíte ho na prodejních místech Sazky.

Cena: 500 Kč Kde koupíte: prodejní místa Sazky

Tipy na dárky pro kamarádku
Tipy na dárky pro kamarádku | Zdroj: Sazka

Pokračování 3 / 6

V teple

Dámská lyžařská bunda Safine Holly značky McKinley je vhodná pro ženy, které hle­dají na lyžování jak módní tak i funkční výbavu. Bunda disponuje nastavitelnou kapucí s odnímatelnou kožešinou, kartáčovaným vnitřkem lím­ce a zádovou částí pro extra teplo a absorpci vlhkosti. Najdete pouze v Intersportu.

Cena: 4 499 Kč Kde koupíte: Intersport

Tipy na dárky pro kamarádku
Tipy na dárky pro kamarádku | Zdroj: Intersport

Pokračování 4 / 6

Chvíle ticha

Stále nové a nové projekty v práci, kontrola úkolů, plná pračka… Abychom se v denní rutině neztratily a nezbláznily se, je fajn občas prostě vypnout, v ideálním případě tedy vypnout své okolí. Přesně takovou funkci mají bezdrátová sluchátka Samsung Galaxy Buds2. Umožňují nastavit si úroveň hlasitosti okolního ruchu, tedy můžete si sami vybrat to, co chcete slyšet. Svůj vlastní svět si můžete udržet až 20 hodin vkuse.

Cena: od 3 799 Kč Kde koupíte: Samsung a vybrané elektro obchody

Tipy na dárky pro kamarádku
Tipy na dárky pro kamarádku | Zdroj: Samsung

Pokračování 5 / 6

Darujte zážitek

Pokud svým blízkým rádi dopřáváte krásné zážitky, je výlet na Stezku korunami stromů v Krkonoších originálním dárkem, na který budou dlouho vzpomínat. V e-shopu Stezky korunami stromů Krkonoše lze jednoduše pořídit poukaz, doplníte věnování a můžete si ho hned vytisknout.

Cena: od 320 Kč Kde koupíte: e-shop Stezka korunami stromů Krkonoše

Tipy na dárky pro kamarádku
Tipy na dárky pro kamarádku | Zdroj: Stezka korunami stromů Krkonoše

Pokračování 6 / 6

Péče v krásném obalu

Jemný denní anti-aging krém od značky Sain pro hloubkovou omlazující terapii pleti s bioaktivním peptidem a hyaluronátem potěší každou ženu. Zajišťuje optimální zvláčnění a díky šetrnému složení padne všem typům pleti. Balení 75 ml je v porcelánovém kelímku Thun 1794 s víčkem z českého dubu a patentovaným uzávěrem.

Cena: 2 490 Kč Kde koupíte: Sain

Tipy na dárky pro kamarádku
Tipy na dárky pro kamarádku | Zdroj: Sain