Sedmilhářky

Sedmilhářky Zdroj: profimedia.cz

Seriál Sedmilhářky: Jaké z hlavních postav jste nejvíce podobná?

Druhá série Sedmilhářek je u konce! Madeline, Celeste, Jane, Bonnie a Renata – hlavní hrdinky úspěšného seriálu se musely vypořádat s tragickou událostí, kterou způsobily. Které z nich se charakterově nejvíce podobáte? Je to zároveň i vaše nejoblíbenější postava?

Madeline Martha Mackenzie

Madeline v podání Reese Witherspoon je velmi urputná a téměř vždy dosáhne svého. To o ní vědí i všichni lidé ve městě. Je velmi bystrá, občas poněkud sarkastická, a když na to přijde, umí být i útočná – ovšem většinou jen v případě, že je potřeba bránit sebe nebo blízké. Mezi její koníčky patří divadlo a popíjení bílého vína s kamarádkami (někdy i sama). Na první pohled se zdá, že je naprosto dokonalá, ale zdání klame a Madeline se nebojí svým blízkým odhalit své slabé stránky.

Nejvýraznější vlastnosti: urputnost, bystrost, obětavost

Záliby: divadlo, přátelé, bílé víno

Madeline
Madeline | Zdroj: HBO

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 5

Celeste Wright

Celeste, kterou ztvárnila Nicole Kidman, je bývalá velmi úspěšná právnička, která se své kariéry rozhodla vzdát kvůli rodině. O svých problémech nerada mluví, raději se se svými démony chce vypořádat sama. Přestože ji trápí závažné osobní problémy, pro své blízké by udělala cokoliv. Je velmi spolehlivá a pečlivá, na někoho může působit dokonce upjatě. Spokojenost jejích dětí je pro ni nadevše.

Nejvýraznější vlastnosti: uzavřenost, spolehlivost, pečlivost

Záliby: rodina, přátelé

Celeste
Celeste | Zdroj: HBO

Pokračování 3 / 5

Jane Chapman

Jane v podání Shailene Woodley utíká před minulostí, snaží se zapomenout a začít nový život. Jenže není příliš komunikativní, na první pohled ani typicky krásná, a proto má problém se začlenit do nové společnosti. Ke svým blízkým je laskavá, ale když se někdo montuje do věcí, do kterých mu nic není, dokáže být i pěkně nepříjemná.

Nejvýraznější vlastnosti: uzavřenost, upřímnost, laskavost

Záliby: relax o samotě, trávení času se synem

Jane
Jane | Zdroj: HBO

Pokračování 4 / 5

Bonnie Carlson

Bonnie (Zoë Kravitz) je lektorka jógy, vyznavačka zdravého životního stylu a pohodářka, kterou jen tak nic nerozhodí. Většinou ani negativní narážky bývalé ženy (Madeline) jejího současného manžela. Chce zkrátka žít v poklidu, věnovat se svému milovanému manželovi a založit s nim rodinu.

Nejvýraznější vlastnosti: vyrovnanost, vlídnost, opora

Záliby: jóga, zdravý životní styl

Bonnie
Bonnie | Zdroj: HBO

Pokračování 5 / 5

Renata Klein

Renata Klein, kterou ztvárnila Laura Dern, je úspěšná podnikatelka, která žije na vysoké noze a také to svému okolí dává najevo. Je zkrátka tak trochu snobka. Na své okolí může působit jako hysterická dámička, ale doma je to ona, kdo nosí kalhoty. Zároveň je ovšem velmi loajální, když na to přijde, dokáže uznat svou chybu a pro svou rodinu by udělala cokoliv.

Nejvýraznější vlastnosti: loajálnost, upjatost, nadřazenost

Záliby: práce, dcera

Renata
Renata | Zdroj: HBO