Kate Moss

Kate Moss Zdroj: Profimedia.cz

Kate Moss
Kate Moss v roce 2018
Kate Moss v roce 2019
Kate Moss se Salmou Hayek
Kate Moss překvapila výrazně omlazenou tváří
10
Fotogalerie

Kate Moss má novou tvář: Plastika víček a botox, nebo jenom dobře spí?

Britská supermodelka Kate Moss využila karanténní pauzu a odhodlala se zapracovat na svém vzhledu. 

Těžko říct, jestli se to skutečně stalo, nebo ne, nicméně na obě dámy tento přístup k wellness celkem sedí. Šestačtyřicetiletá supermodelka se vždy kasala, že ji na nějaké fitko a cvičení neužije. Součástí její image byla rocková nenucenost a štíhlost, kterou docilovala spíš kontroverzními metodami, než zdravým životním stylem (všichni si jistě vzpomenou na rok 2005 a kokainovou aféru, která ji málem stála kariéru).

Kate Moss v roce 2007
Kate Moss v roce 2007 | Zdroj: Profimedia.cz

Po čtyřicítce ale každé tělo začne zúčtovat s nasbíranými hříchy, a tak byla nakonec i Kate Moss, mimochodem stále velmi žádaná modelka, nucena přistoupit na jistý cvičební plán. „Zkouším trochu dělat jógu,“ vyjádřila se v nedávném rozhovoru pro magazín Vogue. Dnes prý chodí spát nejpozději v jedenáct, protože potřebuje svých osm hodin. Drinky v Groucho baru nebo The Ivy vyměnila za Netflix.

Kate Moss překvapila výrazně omlazenou tváří
Kate Moss překvapila výrazně omlazenou tváří | Zdroj: Profimedia.cz

Nyní je zřejmé, že jen u formování těla nezůstalo. V červnu modelka, která v soukromí chodí jen velmi decentně nalíčená, překvapila nečekaně omlazeným obličejem. Patrná je úprava víček, zmizely vrásky kolem očí a celkově má Kate pleť krásně vypnutou. Může za tím být botox, popřípadě výplně?

Kate Moss zatím pro zmíněný magazín prozradila, že občas používá jadeitový roller anebo tajný trik vlasových stylistů – zaplést si pod vlasy malinko copánky, které pleť „vytáhnou“. Prý je to starý hollywoodský trik. Při pohledu na poslední paparazzi fotky Kate se ale stejně člověk neubrání dojmu, že tentokrát supermodelka využila spíše nejnovějších triků estetické medicíny.

Kate Moss
Kate Moss | Zdroj: Profimedia.cz

Kate Moss překvapila výrazně omlazenou tváří
Kate Moss překvapila výrazně omlazenou tváří | Zdroj: Profimedia.cz

Kate Moss v roce 2019
Kate Moss v roce 2019 | Zdroj: Profimedia.cz