Harry Styles na letošních Brit Awards

Harry Styles na letošních Brit Awards Zdroj: Profimedia.cz

Harry Styles si nechal narůst knír a překvapil nelichotivou image

Harry Styles možná patří mezi nejlépe oblékané muže této planety, jeho poslední look ale překvapil i fanoušky, kteří jsou u něj zvyklí na cokoli. 

Harry Styles se nebojí a boří v módě mnohá tabu. Moc dobře totiž ví, že jeho sex-appeal to unese – dokonce i podpatky, průsvitnou halenu s volány, perly na krk, nalakované nehty nebo růžový baletní úbor. Ať si na sebe vezme cokoli fem, pořád vypadá spíš jako Mick Jagger nebo David Bowie v sedmdesátkách, z jejichž módního odkazu mimochodem otevřeně čerpá. Vedle toho je ambasadorem Gucci a tento módní dům, jak víme, v posledních pěti letech usilovně stírá hranice mezi genderem.

Harry Styles na letošních Brit Awards
Harry Styles na letošních Brit Awards | Zdroj: Profimedia.cz

Harry Styles také občas vypadá jako z jiné doby. Nosí zvonáče, pletené vesty, výrazné retro vzory či košile, ve kterých připomíná rozervaného hrdinu z doby romantismu. Z pozice umělce si to může dovolit, člověk chápe onu kostýmní nadsázku, která se s jeho image pojí, a žádný volán nebo mašle už ho nepřekvapí.

Nyní se však tento britský zpěvák a bývalý člen boybandu One Direction stylem výrazně „pochlapil“. Nechal si narůst knír a jako by to samo o sobě nestačilo, doplnil ho zabarvenými pilotkami a outfitem, který rovněž křičí: „Sedmdesátky!“ Ty nejhorší, kdy se vám v lepším případě vybaví Robert Redford s knírkem a rozhalenkou, v tom horším nelichotivé spojení „styl německého pornoherce“.

S touto překvapivou image se Styles objevil v Itálii během návštěvy věhlasného michelinského šéfkuchaře Massima Bottury. Spekuluje se ovšem, že je součástí nové kampaně Gucci. Ať tak či tak, podobně jako Harry Hole přežije všechny nástrahy sériových vrahů, Harry Styles unese zase všechny nápady módních stylistů.