.

. Zdroj: internal

Jako vejce vejci: Celebrity, které vypadají jako dvojčata!

Určitě se vám někdy stalo, že jste ve městě potkala dvojníka vašeho kolegy z práce nebo paní, co jako z oka vypadla vaší kamarádce. Svá "dvojčata" mají i celebrity.

Herečky Isla Fisher a Amy Adams jsou obě zrzky s podobnými rysy, téměř stejnou výškou i tvarem postavy. Z toho, že vypadají jako jednovaječná dvojčata, si však rozhodně nedělají hlavu. Když se potkají na večírku, ochotně společně pózují a často se i pobaví nad vtipnými situacemi, které vznikají díky jejich společně podobě.

Isla se na jednom z VIP večírků dala do řeči se zpěvačkou Lagy Gaga, která si však myslela, že mluví s Amy Adams. Isla Fisher ale byla ze setkání se svou oblíbenou hudební ikonou tak nadšená, že neřekla zpěvačce pravdu. Vše ovšem prasklo ve chvíli, kdy se ve dveřích objevila pravá Amy. Všechny tři se pak komické situaci společně zasmály.

Velmi podobné si před lety byly i herečka Zooey Deschanel a zpěvačka Katy Perry, která však mění vizáž jako chameleon. Když měla černé vlasy a rovně střiženou ofinu, vypadala jako Zooey jednovaječné dvojče. Teď s krátkými platinovými vlasy není podoba tak zřejmá, ale jejich naprosto stejné úsměvy a oči jsou neuvěřitelné.

Své dvojníky mají i slavní muži. Tak třeba...Oba jsou malého vzrůstu, mají pronikavě modré oči, hnědé vlasy a jsou hlavními hvězdami dvou pravděpodobně nejúspěšnějších fantasy příběhů vůbec. A ještě poslední nápověda! Jeden z nich je hobit a druhý čaroděj. Bingo, Daniel Radcliffe a Elijah Wood. No, posuďte sama!

Další slavná "dvojčata" najdete v naší fotogalerii: