Ewa se v Americe nevdala

Ewa se v Americe nevdala Zdroj: David Kunrát

Ewa Farna na cestě s Martinem Chobotem po Americe.
ewa
Ewa Farná zkrátila své krásné vlasy také o dost centimetrů. Takhle jí to sluší v jejím klipu Na ostří nože (2016).
Ewa Farna
Ewa Farna: Poněkud přerostlá panenka velikosti L
25
Fotogalerie

Ewa Farna se tajně vdala! Co vzkázala fanouškům?

Zpěvačka Ewa Farna (24) se tajně vdala za svého přítele a kolegu z kapely Martina Chobota. Zamilovanou fotkou z jejich svatebního dne se Ewa pochlubila na sociálních sítích. Přípravy i celý svatební den se jim podařilo udržet v naprosté tajnosti. Klobouk dolů!

"Drazí fanoušci, ani nevíte, jak jsem šťastná, že Vás o tom mohu informovat sama svými slovy. Když se hodně chce, tak i ve světě showbusinessu to jde, nebo máme prostě štěstí na lidi kolem sebe, kterým důvěřujeme a oni tu důvěru nezklamali," chválí si zpěvačka v komentáři u svatební fotografie, jak se jim díky skvělým lidem podařilo udržet celou svatbu v naprostém utajení.

"Před pár dny jsme se s mým Martinem vzali a prožili nejkrásnější den našeho života. Po čtyřech letech vztahu a devítiletém přátelství v kapele. Co víc dodat. Milujte se."

Ewa s přítelem Martinem Chobotem
Ewa s přítelem Martinem Chobotem | Zdroj: herminapress.cz, archiv blesk

Na fotografii, kterou Ewa, dnes už pravděpodobně paní Chobotová, zveřejnila, se můžeme pokochat překrásnou svatební kyticí podle posledních trendů, závojem a štěstím, které z novomanželů vyzařuje. Kdo je zvědavý na to, jak vypadaly zpěvaččiny svatební šaty, má zřejmě smůlu. Na sociálních sítích uvedla, že tohle je jediná svatební fotografie, kterou zveřejní.

My jsme přesvědčeny, že šaty byly krásné a nevěsta vypadala božsky! Přejeme hodně štěstí a lásky!

Video placeholde