.

. Zdroj: internal

Nejkrásnější svatební účesy pro letošní i příští sezónu! Inspirujte se!

Říká se, že svatební šaty jsou pro nevěstu tím nejdůležitějším. Účes však není o nic méně podstatnější. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější pro letošní i příští svatební sezóny. Takže pokud je mezi vámi nějaká budoucí nevěsta, doufáme, že se inspiruje. 

Dokonale hladkým a objemným drdolům už odzvonilo. Tedy samozřejmě ne na pořád, ale alespoň pro současnou i nadcházející sezónu jsou pasé. Svatebním účesům teď vládne přirozenost a ledabylost, která se dokonale snoubí s přírodními svatbami na statku nebo v lese, po kterých teď touží téměř každá nevěsta.

Takže žádný gel, vrstva laku ani záplava neviditelných sponek, ale ležérní vlny, copy a copánky a romantické květinové a štrasové ozdoby.

Tenké copánky i masivní copy jsou absolutním hitem. Nejlépe vypadají v kombinaci s přirozenými vlnami a romantickou květinovou ozdobou. Pozor! Předloni i loni byly v kurzu nápadné barevné věnečky, teď je vystřídaly decentní květinové ozdoby nejčastěji dělané z květiny zvané nevěstin závoj nebo z drobných poupátek růží.

Další svatební témata najdete ZDE!

Podívejte se do naší fotogalerie a inspirujte se:

Podívejte se, jak se měnily svatební účesy v průběhu let:

Video placeholde