...

... Zdroj: profimedia.cz

Charlize Theron & Brad Pitt: Randí spolu, nebo je to nesmysl?

Ohledně Brada Pitta a jeho partnerek vznikají různé teorie. Tou poslední je, že se hollywoodský idol bezhlavě zamiloval do kolegyně z branže Charlize Theron. Je to pravda?

Od rozchodu s Angelinou Jolie už jsme slyšeli hned o několika potenciálních paních "Pittových". Loni v dubnu to byla třeba architektka a profesorka na Massachusettském technologickém institutu Neri Oxman, se kterou herec údajně sdílel vášeň pro architekturu, design a umění. Svůj partnerský vztah ovšem nikdy nepotvrdili.

A pak to přišlo! Jennifer a Brad jsou zase spolu! Zpráva, která prolétla světem jako kulový blesk, a všichni z týmu Jennifer se radovali. Před pár týdny světové bulvární magazíny dokonce psali o tom, že spolu čekají dítě. A pak přišla další novinka. Brad nerandí s Jennifer Aniston ani s ní nečeká dítě, ale zamiloval se do své herecké kolegyně Charlize Theron. Padla také informace, že je seznámil herec Sean Penn, tedy její bývalý snoubenec.

Ani jeden z herců se zatím oficiálně nevyjádřil, ovšem několik zdrojů zahraničním médiím potvrdilo, že se jedná jen o fámu. "Brad a Charlize spolu pracovali na jednom projektu, skvěle si rozumí a jsou přátelé," prozradil jeden z nich. Další řekl, že žádný partnerský vztah mezi nimi rozhodně neexistuje.

Jeden ze zdrojů magazínu ET prohlásil, že se k sobě sice oba perfektně hodí, ale ani jeden z nich není po nepříjemných rozchodech připravený na další vztah.

Tak uvidíme, s kým bude Brad "randit" za pár týdnů...