Zleva: Millie Bobby Brown, Kaia Gerber, Zendaya

Zleva: Millie Bobby Brown, Kaia Gerber, Zendaya Zdroj: Profimedia.cz

3 budoucí módní ikony, které možná vystřídají na trůně Gigi, Selenu či Emmu

Emma Watson, Selena Gomez, Gigi Hadid – talentované mladé ženy a módní ikony s neotřesitelnou pozicí, které na sociálních sítích sledují desítky milionů lidí. Pozornost fanoušků se už ale začíná přesouvat i na jiné, následovnice, které je možná (už brzy) vystřídají na trůnu slávy. Které to jsou?

Zendaya Coleman

Povolání: zpěvačka

Věk: 21

Komu šlape na paty: Seleně Gomez

Zendaya
Zendaya | Zdroj: Instagram @zendaya

Kdo se příliš neorientuje v současných amerických zpěvačkách, může si snadno splést Zendayu s o čtyři roky starší Selenou Gomez. A není se čemu divit. Obě začínaly jako hvězdičky filmů a seriálů v produkci Disney Channelu, obě jsou zpěvačkami, obě si občas zahrají ve filmu a potenciálními rivalkami jsou i na poli módním. Zendaya navíc spolupracuje s hvězdným stylistou jménem Law Roach, který dokázal vykřesat módní ikonu i ze Céline Dion.

Zendaya Coleman
Zendaya Coleman | Zdroj: Profimedia.cz

Kaia Gerber

Povolání: modelka

Věk: 16 let

Komu šlape na paty: Gigi Hadid

Kaia Gerber
Kaia Gerber | Zdroj: Instagram @kaiagerber

Než Kaia dospěla do věku, kdy mohla vyjít na molo, byla jednoznačně největší hvězdou přehlídek Gigi Hadid. Od zářijových fashion weeků je ale vše jinak. Kaia, která jako by vypadla z oka své mámě Cindy Crawford, má status hvězdy v podstatě ve své DNA. A stvrdila ho i svými prvními kroky na přehlídce Calvin Klein, která byla její premiérou. Kromě toho je tváří parfému Marca Jacobse Daisy a módní svět jí předpovídá velkou budoucnost.

Kaia Gerber
Kaia Gerber | Zdroj: Instagram @kaiagerber

Millie Bobby Brown

Povolání: herečka

Věk: 13 let

Komu šlape na paty: Emmě Watson

Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown | Zdroj: Instagram @milliebobbybrown

Millie Bobby Brown znají všichni fanoušci seriálu Stranger Things, kde hraje Jane „Eleven“ Ives. Millie si ale začíná všímat i módní svět. Pod svá křídla si ji vzal Raf Simons, který z ní učinil nejmladší tvář kampaně Calvin Klein v historii a současně ji obléká na všechny důležité akce. Hrát začala stejně jako Emma Watson v jedenácti, na rozdíl od Hermiony je Millie od počátku hvězdou i na červeném koberci.

Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown | Zdroj: Profimedia.cz