.

. Zdroj: profimedia.cz

10 členů královských rodin, které stojí za to sledovat na Instagramu!

Nebylo by skvělé, kdyby se princ Harry dělil o svůj život na sociálních sítích? A kdyby Kate pravidelně na Instagram přidávala fotky svých roztomilých dětí? Toho se sice nedočkáme, protože vysoce postavení členové královské rodiny to mají zakázané, ale můžeme nahlédnout do soukromí těch, kteří nemají natolik blízké vazby ke královně Alžbětě II., aby pro ně tento zákaz platil. 

Lady Kitty Spencer (27)

Neteř princezny Diany a sestřenice Williama a Harryho Lady Kitty Spencer vyrůstala stranou médií v Jihoafrické republice, kam se v polovině 90. let přestěhovala s rodinou. Kitty si tedy na Dianu příliš nepamatuje, bylo jí teprve šest, když milovaná princezna tragicky zahynula. Kitty se živí jako modelka, proslavily ji především módní show Dolce & Gabbana. Letos byla i tváří jejich kampaně pro jaro a léto, kde prezentovala sluneční brýle. Stala se také ambasadorkou šperkařské značky Bvlgari.

Na svém Instagramu sdílí fotografie z londýnských večírků s přáteli, spolupráce s luxusními značkami i charitativní počiny.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

La vita è bella 🌹 @bulgariofficial #BvlgariWildPop #BvlgariHighJewellery

Příspěvek sdílený Kitty Spencer (@kitty.spencer),Čen 28, 2018 v 6:44 PDT

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 10

Marie-Olympie Řecká a Dánská (22)

Jediná dcera řeckého korunního prince Pavla a jeho manželky Marie-Chantal se narodila v Americe, kde vystudovala fotografování. Živí se jako modelka a asi nejvíce se do povědomí široké veřejnosti zapsala v roce 2016, kdy se spekulovalo o jejím tajném vztahu s princem Harrym.

Na jejím Instagramu najdete fotografie z cest po celém světě i inspirativní outfity podle posledních trendů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Almost time for Dolce Alta Moda show!!!! 💃✨🌸🌹

Příspěvek sdílený 🍪lympia (@olympiagreece),Čec 7, 2017 v 10:47 PDT

Pokračování 3 / 10

Konstantin Alexios Řecký a Dánský (19)

Nejstarší bratr Marie-Olympie (má ještě další tři) studuje Georgetownskou univerzitu a většina jeho příspěvků na Instagramu je právě ze školy a s jeho spolužáky. Studentský život budoucího dědice trůnu vás určitě bude bavit.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Back with the sis @olympiagreece

Příspěvek sdílený Constantine Alexios (@alexiosgreece),Říj 18, 2016 v 2:12 PDT

Pokračování 4 / 10

Achileas-Andreas Řecký a Dánský (18)

Prostřední z dětí řeckého korunního prince Pavla a Marie-Chantal ukazuje na svém Instagramu, jak slaví narozeniny, baví se s přáteli a cestuje. Ze začátku si ho možná budete plést s jeho starším bratrem Konstantinem, ale brzy poznáte, že každý si svůj studentský bezstarostný život užívá po svém.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Probably my first and last time flying

Příspěvek sdílený Achileas of Greece (@achi_of_greece),Pro 29, 2016 v 1:21 PST

Pokračování 5 / 10

Eugenie z Yorku (28)

Britská princezna Eugenie je dcera Andrewa, vévody z Yorku a Sarah, vévodkyně z Yorku, tudíž vnučka královny Alžběty II. Letos v zimě ji po šesti letech požádal o ruku její přítel Jack Brooksbank, se kterým se seznámila na lyžích ve Švýcarsku.

Všichni s napětím očekávají, až se Instagram princezny Eugenie zaplaví svatebními fotkami. Zatím tam najdete spoustu fotek s její starší sestrou, princeznou Beatrice, ale také fotografie z plnění oficiálních princeznovských povinností.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I'm so excited to have recently become an Ambassador of Project 0 whose aim is to restore and protect the ocean. Today we launched our new partnership with @skyoceanrescue and of course, Plasticus, the whale made of used single use plastic...Together we aim to inspire people to make sustainable choices to stop the ocean from drowning in plastic. #passonplastic @weareprojectzero

Příspěvek sdílený Princess Eugenie (@princesseugenie),Čen 7, 2018 v 11:50 PDT

Pokračování 6 / 10

Lady Amelia Windsor (23)

Lady Mel, jak se jí přezdívá, je vnučkou prince Edwarda, bratrance královny Alžběty II. Je známá pro svůj mladistvý, hravý a odvážný módní styl, kterým se můžete inspirovat právě na jejím Instagramu. Móda je její vášeň, a tak se pravidelně účastní prestižních fashion weeků po celém světě. Zároveň je poměrně vyhledávanou modelkou, kterou zastupuje stejná agentura jako například Caru Delevingne.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@dior 🌙💫⭐️

Příspěvek sdílený Mel 🍯 (@amelwindsor),Zář 25, 2018 v 7:00 PDT

Pokračování 7 / 10

Marius Borg Høiby (21)

Marius ve skutečnosti nemá, jak se říká, modrou krev. Jeho matka Mette-Marit se provdala za Haakona Magnuse, korunního prince norského, když byly Mariusovi čtyři roky. Každopádně jeho matka je teď korunní princezna a nevlastní otec následník trůnu, takže do královské rodiny rozhodně patří. Na jeho Instagramu najdete fotky s jeho přítelkyní a přáteli a také ihned poznáte, že mezi jeho nejoblíbenější aktivity patří skateování, lyžování a surfování.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jeg vil ha sommer...🌞

Příspěvek sdílený Marius Borg Høiby (@marius_borg),Lis 20, 2015 v 8:51 PST

Pokračování 8 / 10

Ranija Jordánská (48)

Na Instagramu nejsou jen mladí členové královských rodin, kterých se královské povinnosti příliš netýkají. Zkuste sledovat třeba Její veličenstvo královnu Raniju al-Jasín, které se říká také Ranija Jordánská. Královna Jordánska a manželka jordánského krále Abdalláha II. je jednou z nejmodernějších členek královských rodin po celém světě. Na Instagramu ji sleduje téměř 5 milionů lidí!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

أطلقنا منصة إدراك للتعلم المدرسي اليوم لتساعد في سد حاجة ملحة لتعليم نوعي ومبني على طرق التدريس الحديثة، تعليم متاح للجميع ومجاني باللغة العربية #تعليم #الأردن #حب_الأردن Today we launched @edraakorg 's K-12 platform to help us meet the urgent need for free quality online education in Arabic #Education #Jordan #LoveJO

Příspěvek sdílený Queen Rania Al Abdullah (@queenrania),Zář 17, 2018 v 5:44 PDT

Pokračování 9 / 10

Camille Gottlieb (19)

Vnučka Grace Kelly a monackého knížete Rainiera III. je své nezapomenutelné babičce opravdu podobná. Na svém Instagramu odhaluje bezstarostný život teenagerky. Uvidíte tam fotky, jak lenoší u luxusního bazénu nebo lítá osobním letadlem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I don't wanna hurt you but you live for the pain

Příspěvek sdílený Camilloush (@camillerosegottlieb),Zář 28, 2017 v 6:41 PDT

Pokračování 10 / 10

Karel Filip Švédský (39) a princezna Sofia (33)

Překrásný manželský pár se rozhodl založit si společný i fotografie z oficiálních královských návštěv, ale také rodinné snímky i s jejich dětmi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Idag samlades släkt och vänner för en vacker och familjär dopceremoni för lilla Adrienne. Här är vi redo inför den stora dagen!

Příspěvek sdílený Prinsparet (@prinsparet),Čen 8, 2018 v 3:03 PDT