.

. Zdroj: iStock.com

Od nich raději pryč. Tohle jsou 4 největší mamánci zvěrokruhu

Je samozřejmě hezké, když i jako dospělí vycházíme se svými rodiči skvěle. Někteří lidé, zvláště muži, se ale nedokážou pustit máminy sukně. Jsou na nich závislí, všechny své partnerky s nimi srovnávají, každý den jim několikrát telefonují a neustále se s nimi radí. Kteří k tomu mají sklony?

Mamánci jsou zvláštní sorta mužů a najdeme je mezi všemi znameními napříč zvěrokruhem. Jsou ale znamení, která k tomu mají vyloženě vrozené sklony. Kdo se drží máminy sukně i v pozdním věku?

Beran

Berani jsou poháněni myšlenkami na dobrodružství a spontánností. Zároveň ale bývají hluboce vzájemně propojeni se svou matkou. Ti dva se nesmírně milují, je mezi nimi silný a pevný vztah. Berani mají tendenci hledat útěchu i radu vždy nejprve u své matky, což může u jejich partnerky vést k nekomfortnímu pocitu jistého spiklenectví.

Pokračování 2 / 4

Býk

Býk je další znamení zvěrokruhu, které si pokaždé vybere rodinu, zvláště pak svou matku, před všemi ostatními. I když mají Býci úžasné přátele a partnery, věří tomu, že život stojí za to žít, jen když jsou obklopeni těmi nejlepšími z nejlepších. A mezi takové řadí právě matky. Vědí, že se na tu svou mohou vždy spolehnout, že tu pro ně vždycky bude.

Pokračování 3 / 4

Rak

Raci jsou citlivé duše, které u svých matek hledají hlavně tu neutuchající podporu. Udělají vše pro to, aby s mámou vždy dobře vycházeli a aby s ní byli neustále ve spojení, i když žijí každý v jiném městě. Mají sklon upřednostňovat matku před vším ostatním. Stačí, aby vaše tchyně kdykoliv během dne zavolala, že něco potřebuje, a váš muž Rak je ochoten přijet, aby jí splnil její přání, ať to stojí, co to stojí.

Pokračování 4 / 4

Kozoroh

Kozorohové jsou rodinně orientovaní, zodpovědní a praktičtí jedinci. Pokud jde o jejich matky, vždy dělají všechno pro to, aby byly šťastné. Pokud chodíte s Kozorohem, žijete s ním nebo se s ním přátelíte, vždy bude trvat na tom, abyste se s jeho matkou co nejdříve seznámili. Důvěřují jí totiž natolik, že jakmile o někom prohlásí byť jednu negativní věc, synáček se ho okamžitě zbaví. Rodina, zvláště matka, je pro toto znamení tak důležitá, že pro ni udělají cokoli.