Petra Lukešová

Petra Lukešová Zdroj: archiv

Petra Lukešová
Petra Lukešová
Petra Lukešová
Petra Lukešová
Petra Lukešová
6
Fotogalerie

Petra Lukešová: Sebelásce jsem se musela naučit

Představujeme vám poslední semifinalistky soutěže Restart s Dietou v kategorii PROMĚNA. Tyto ženy zhubly, změnily svůj život, návyky i přemýšlení a zde jsou jejich příběhy. A vy můžete tři z nich poslat do velkého finále.

IG: @petralukesova

Ve svých deseti letech jsem se rozhodla zdravě zhubnout, ale už za čtyři roky jsem vážila pouhých 29 kilogramů. Můj denní režim se skládal z osmi hodin cvičení, jednoho jablka a zakázala jsem si i pít vodu. Zadělala jsem si na nespočet zdravotních problémů. Musela jsem chodit k psycholožce, ale vše bylo marné. Nakonec mi pohrozila, že pokud nepřiberu na 40 kilogramů, tak nenastoupím na střední školu. Tehdy jsem okusila i záchvatovité přejídání. Cílových 40 kilogramů jsem dosáhla, ale sebelásky nikoli. Ve druhém ročníku jsem se přihlásila na akreditaci MŠMT instruktor fitness a už na druhé hodině jsem se otevřela v hloučku pár holek. Tehdy mi @sarah_hradilova podala ruku a každý den poslouchala moje problémy, učila mě sebelásce a díky ní vznikl můj Instagram. Momentálně vážím 65 kilogramů, cvičím silové tréninky a neodpírám si žádné jídlo.

Video placeholde

Soutěž Restart s Dietou je o příbězích, motivaci, vůli změnit něco ve svém životě a podělit se o to s ostatními. Chceme vám ukázat, že vše je možné, když sami chcete. A tak pro vás máme poslední semifinalistky, které to dokázaly. Změnily svůj život i váhu a svůj příběh sdílely nejen s námi, ale také na svých sociálních sítích, kde motivují a pomáhají ostatním.

Vy jim zase můžete poslat svůj hlas. Se třemi z nich se potkáme ve velkém finále, ve kterém jde o titul Restart roku, ale také o ceny v hodnotě téměř 200 000 Kč.

Hlasování v kategorii PROMĚNA probíhá od 27. 4. do 8. 5. na www.restartsdietou.cz

A pro koho můžete ještě hlasovat?