Adéla Ashley Bílá

Adéla Ashley Bílá Zdroj: archív

Adéla Ashley Bílá
Adéla Ashley Bílá
Adéla Ashley Bílá
Adéla Ashley Bílá
Adéla Ashley Bílá
7
Fotogalerie

Adéla Ashley Bílá: Přestala jsem být obětí jídla

Představujeme vám poslední semifinalistky soutěže Restart s Dietou v kategorii PROMĚNA. Tyto ženy zhubly, změnily svůj život, návyky i přemýšlení a zde jsou jejich příběhy. A vy můžete tři z nich poslat do velkého finále.

IG: @Adel.Ashley, FB: @fitzivotsrozumem

V roce 2013 jsem se začala zajímat o zdravý životní styl. Přestože jsem byla se svou postavou spokojená, hubnutí se mi začalo líbit a začala jsem jím být posedlá. Tehdy jsem se dostala na 41 kilogramů. Nakonec jsem ale podlehla nesouhlasnému tlaku okolí a místo toho jsem se začala extrémně přejídat. I když se mi podařilo moje problémy zvládnout, v roce 2016 u mě vypukla další anorexie, následovaná opět obdobím záchvatovitého přejídání. To se mi však povedlo porazit.

Další změna nastala, když jsme se rozhodli mít miminko. V těhotenství jsem přibrala kolem 30 kilogramů. Věděla jsem, že po porodu na sobě chci pracovat, ale zůstat svobodná. To si myslím, že se mi povedlo skvěle. Ve zkratce bych řekla, že má proměna spočívala v tom, že jsem přestala být obětí jídla. Tomu, kdo váhá, zda má ve svém životě něco změnit, bych poradila především jít do toho! Nehledat způsoby jak a nechtít být dokonalý.

Video placeholde

Soutěž Restart s Dietou je o příbězích, motivaci, vůli změnit něco ve svém životě a podělit se o to s ostatními. Chceme vám ukázat, že vše je možné, když sami chcete. A tak pro vás máme poslední semifinalistky, které to dokázaly. Změnily svůj život i váhu a svůj příběh sdílely nejen s námi, ale také na svých sociálních sítích, kde motivují a pomáhají ostatním.

Vy jim zase můžete poslat svůj hlas. Se třemi z nich se potkáme ve velkém finále, ve kterém jde o titul Restart roku, ale také o ceny v hodnotě téměř 200 000 Kč.

Hlasování v kategorii PROMĚNA probíhá od 27. 4. do 8. 5. na www.restartsdietou.cz

A pro koho můžete ještě hlasovat?