Hana Volfová

Hana Volfová Zdroj: IVY E. MORWEN

Hana Volfová: Když vidím, že někdo jde cvičit, je to pro mě nejvíc

Představujeme vám jednu z pěti semifinalistek, tentokrát z kategorie FIT.

Na Instagramu jsem známá jako Sovička a miluju všechno kolem zdravého životního stylu a cvičení. Moje cesta ke sportu, na které jsem propadla fitness, začala asi před pěti roky. Do té doby jsem byla taková divoženka, která měla ráda večírky, a už to opravdu chtělo změnu životního stylu. Tenkrát jsem se začala víc zajímat o svůj jídelníček. Z koníčku se stala vášeň a pak i práce. Ale nebylo to vždycky úplně růžové, ta moje vášeň se v jednu chvíli přepnula až v posedlost, kdy jsem bojovala s poruchou příjmu potravy. Dneska jsem za to vděčná, protože díky tomu můžu pomáhat holkám, které jsou na tom jako já tenkrát, a přesně chápu, jak se cítí a co prožívají. Našla jsem se v tom, je to moje práce a snažím se jim předat, že to důležité v životě je balanc. Teď se na Instagramu snažím motivovat, hodně mě to baví, a když vidím zpětnou vazbu, že se někdo zvedl z gauče a šel cvičit, tak to je nejvíc.

www.owlsfitarmy.com, www.facebook.com/owlsfitarmy, @sovicka54_fitness

Video placeholde

1. Kolik času věnujete pohybu?

Pohyb jako takový mám skoro každý den, ale střídám kickbox a fitko, tak pětkrát šestkrát týdně, ale i ten sedmý den jdu aspoň na procházku. V pohybu jsem minimálně hodinu, hodinu a půl denně.

2. Je nějaký pohyb/sport, který absolutně nemusíte?

Nemám ráda angličáky. (smích) Jinak nemusím basketbal, volejbal a takové ty hodněskupinové sporty a skupinové lekce.

3. Jak jste to měla s tělocvikem na základce?

Nesnášela jsem ho. (smích) Já jsem byla nejlínější dítě. Vždycky jsem měla omluvenku,

Že jsem po nemoci.(smích) Tenkrát jsem neuměla přeskočitani kozu.

4. Co nejvíc zajímá vaše sledující, pokud jde o pohyb?

Nejvíc řešíme všechno, co ho spojuje s jídelníčkem, co jíst, co nejíst a jak to dát dohromady, aby to fungovalo. A pak motivaci.

5. Jaké jsou vaše další plány?

Hrozně ráda bych rostla dál, chci se vzdělávat. Takže číst, semináře, workshopy a všechny tyhle věci. Vědět víc a víc předávat lidem. A mít víc a víc spokojených klientů, protože to je ta nejkrásnější zpětná vazba.

Jak to bude dál?

Pokud chcete některou z našich soutěžících podpořit a hlasovat pro ni, pak můžete od 25. března na stránce www.restartsdietou.cz. Hlasování bude ukončeno 15. dubna o půlnoci. Následně budou hlasy sečteny a tři soutěžící s největším počtem hlasů postoupí do velkého finále, které se uskuteční 8. června. Jména všech postupujících najdete opět na stránce www.restartsdietou.cz a všech devět finalistů představíme v červnové Dietě.

Medailonky dalších semifinalistek najdete zde: