Video placeholde

Chcete změnit svůj život? Přihlaste se do projektu Buď fit s Dietou!

Chcete se zbavit nadváhy, shodit posledních pár kil, která se vás ne a ne pustit, nebo naopak přibrat a zesílit? Rádi byste se vrhli na cvičení, ale nevíte, jak na to, a chybí vám sebevědomí? Nebo snad chcete změnit svoji vizáž? Přijďte na casting nového ročníku projektu Buď fit s Dietou, svěřte se do rukou odborníků a odstartujte změnu.

Na castingu, který proběhne 7. 1. 2022 v Praze, se seznámíte se šéfredaktorkou časopisu Dieta a výživovým specialistou generálního partnera projektu The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Dozvíte se podrobnosti o projektu, pochutnáte si na občerstvení a odnesete si malý dárek. V průběhu pak vybereme tři účastníky, které budeme provázet celým projektem Buď fit s Dietou a kteří se seznámí s odborníky na výživu a naučí se správně stravovat a vařit zdravě, poznají trenéry a lektory, vyzkoušejí si nové aktivity a zjistí, jak zvýšit své sebevědomí a jak o sebe pečovat. Zkrátka zažijí životní restart a proměnu.

Přihlášku na casting posílejte do 3. 1. 2022 na e-maileventy@cncenter.cz,do předmětu napište heslo BUĎ FIT S DIETOU. Uveďte celé jméno, věk, výšku a váhu, kontakt (telefon a e-mail, adresu bydliště) a přiložte aktuální fotografii a krátký příběh o tom, proč bychom měli vybrat právě vás. S přijetím vaší přihlášky počítáme s tím, že se budete moci zúčastnit castingu, focení i jednodenních workshopů v následujících termínech:

CASTING: 7. 1. 2022

FOCENÍ: 20. 1. 2022

1. WORKSHOP na téma SUPER TĚLO – ÚNOR 2022

FOCENÍ – BŘEZEN/DUBEN 2022

2. WORKSHOP na téma SUPER JÍDLO – DUBEN 2022

3. WORKSHOP na téma SUPER POHYB – ČERVEN 2022

4. WORKSHOP na téma SUPER PROMĚNA – SRPEN 2022

(přesný den bude vždy včas upřesněn)

A pokud byste náhodou vybráni nebyli, nevadí, i tak se můžete zapojit do celoroční výzvy #BudFitSDietou. Od nás dostanete spoustu tipů, rad a nápadů. A své zkušenosti nám pak můžete psát e-mailem nebo je sdílet na Instagramu pod zmíněným hashtagem.

Vše potřebné se dozvíte na našich sociálních sítích nebo v novém vydání časopisu Dieta, které je v právě v prodeji. Zakoupit ho můžete v naší on-line trafice iKiosek.cz. Dnes objednáte, zítra ho máte ve schránce. A doprava je zdarma.

Hanka Mašlíková
Hanka Mašlíková | Zdroj: časopis Dieta