...

... Zdroj: archiv firem

Zajděte si na festival Restart a vyhrajte kávovar!

Přijďte si užít víkend, relaxovat, dozvědět se něco nového, ochutnat něco zajímavého nebo vyzkoušet něco netradičního. A pokud byste snad uvažovala o tom, že byste chtěla začít jíst zdravěji nebo zhubnout, máte velkou šanci na restart svého života. A pokud si chcete jen tak užít, můžete s námi soutěžit třeba o kávovar Tchibo Cafissimo!

Už od sobotního dopoledne probíhá v pražských Vysočanech v hale Pragovka festival zdravého životního stylu s názvem Restart. Čeká vás bohatý program složený z přednášek a workshopů všech, kteří ke zdravému životnímu stylu mají co říct.Podrobnější program najdete zde. Těšit se můžete na zajímavé produkty a výrobky profesionálních prodejců, drobných farmářů, kuchařů a blogerů. A nejen to, můžete s námi i soutěžit, a to o kávovar Tchibo Cafissimo.

Jak soutěžit?

Přijďte 24. a 25. února do pražské Pragovky na festival zdravého životního stylu Restart s Dietou.

Vyfoťte se na festivalu s časopisem Dieta.

Sdílejte nejhezčí fotku na svém instagramovém profilu. Připojte k ní hashtagy #casopisdieta a #zenycz a sbírejte lajky.

V pondělí 26. února vybereme tři z vás, které získají nejvíc lajků. Tři z vás získají elegantní kávovar Tchibo Cafissimo v hodnotě 2499 Kč a roční předplatné časopisu Dieta.

Nahrávat můžete libovolný počet fotek. Vítěze budeme informovat komentářem pod jeho fotkou a výzvou o kontakt.

Případné dotazy pište do komentářů pod příspěvek s vyhlášením soutěže na Instagramu Ženycz.

Důležité informace

Kdy: sobota 24. 2. – neděle 25. 2. od 10:00 do 18:00

Kde: HALA PRAGOVKA, Kolbenova 923/34, Praha 9, Vysočany

Vstupné: zdarma

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!