Jak se udržet fit na cestách

Jak se udržet fit na cestách Zdroj: Instagram.com

Triky celebrit, jak se udržet během cestování fit a zdravá

Díky své práci tráví na cestách dost času. Cesta letadlem, jet lag, nová místa, rychlá jídla a jiný režim. Hodně změn, a proto má každá z nich své triky, jak zůstat fit a zdravá během cest, aniž by porušily své tréninkové plány. Tyhle triky od nich můžete přebrat. 

Khloé Kardashian: Pít hodně vody

Klimatizace v letadlech dává vaší kůži pěkně zabrat. V první řadě je vysušená. Aby byla vaše pokožka během dlouhých letů dostatečně hydratovaná, využijte tip Khloé Kardashian. „Před letem si kupte galon (cca 3,5 litru) vody a než přistanete, vypijte ji. Bude vás čekat několik výletů na toaletu, ale voda a hydratace vám zajistí lepší zvládnutí jet lagu a únavy. A vaše pleť vám moc poděkuje,“ prozradila svůj trik časopisu Health.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

♔ Good American ♔ a little Leopard print never hurt anybody

Příspěvek sdílený Khloé (@khloekardashian),Pro 5, 2018 v 8:38 PST

Karlie Kloss: Mít fitness aplikaci

Chcete-li zůstat fit i na cestách, stejně jako Karlie Kloss, používejte fitness aplikace. "Jsem velký fanoušek Nike Training Clubu. Je to pohodlné a má snadné použití, skvělá náhrada za osobního trenéra," řekla The New York Times. „Používám aplikaci většinou, když cestuji a nemůžu se dostat do posilovny." A ještě jedna věc jí dokáže posilovnu nahradit: její velké a těžké kufry. „Je těžké neustále hledat fitness centra, tak je řešením 20minutový trénink se zavazadly na hotelovém pokoji,“ prozradila Style.com.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I couldn’t decide which shoes to bring so I brought them all ✈️ happy friday!! 🤸🏼‍♀️

Příspěvek sdílený Karlie Kloss (@karliekloss),Kvě 17, 2019 v 12:15 PDT

Gwyneth Paltrow: Zničit bakterie

Gwyneth Paltrow si potrpí na čistotu, a tak často sahá po sprejích se stříbrem, které mají zničit veškeré bakterie. Její favorit je Higher Nature's High Stability Active Silver.„Aktivní stříbro ničí zárodky bakterií, takže když se někde posadím, postříkám vzduch kolem sebe. Stojí to za pár podivných pohledů," napsala na Goop s tím, že nikdo z její rodiny na dovolené zpravidla neonemocní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Hello my dear ones... if any of you happen to be in Los Angeles at the moment, please come see me tomorrow morning at #gooplab at the @brentwoodcountrymart! I will be signing books and chillin in our beautiful flagship goop outpost. 🌸

Příspěvek sdílený Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow),Úno 8, 2019 v 5:41 PST

Adriana Lima: Skákání povoleno

Pro modelku Adrianu Limu je nejjednodušším cvičebním vybavením klasické švihadlo. Vždy ho má v kufru, zabírá jí minimum místa a má o své kardio tréninky postaráno. „Po probuzení si dám ve svém hotelovém pokoji deset minut skákání a své tělo perfektně nastartuju," řekla pro CR Fashion Book.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Big day in London with my @puma and @intersport fam 🖤 #teamlima 📷: @ysaperez

Příspěvek sdílený Adriana Lima (@adrianalima),Říj 29, 2018 v 5:51 PDT

Jessica Alba: Obléknout ponožky

Jessica Alba poprvé slyšela o ponožkách, které podporují cirkulaci krve, když byla těhotná a potřebovala předejít krevním sraženinám. A na tyto ponožky nedá dopustit při létání ani po porodu. "Vždycky je mám při sobě, když cestuji,“ svěřila se Travel + Leisure.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Mom and Dad go on an adventure!

Příspěvek sdílený Jessica Alba (@jessicaalba),Dub 25, 2019 v 4:12 PDT

Malin Akerman: Zdravá svačina na cestu

Chcete-li se vyhnout nezdravým jídlům, připravte si dle Malin Akerman zdravé jídlo předem. "Buďte připravené a vytvořte si zdravé svačinky. Rychlá jídla na cestách většinou nejsou úplně zdravé volby. S připraveným jídlem předem se jim vyhnete.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tack fina @ravenjewelz för mitt coola halsband och ring! Känner mej super maffig 😎 #ravenjewelz

Příspěvek sdílený Malin Akerman (@malinakerman),Úno 4, 2019 v 9:10 PST

Eva Longoria: Běhat kolem památek

Ihned poté, co se někde ubytuje, jde Eva Longoria běhat. I když se vám to může zdát po letu náročné, herečka běh doporučuje: Nejenže pomůže lépe se vyrovnat s jet lagem, díky němu si také prohlédne novou destinaci. „Pokaždé, když přistanu v Paříži, chodím běhat k Seině a pod Eiffelovu věž,“ řekla časopisu Forbes.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Made it to Cannes with all 14 pieces of luggage! 🤦🏻‍♀️ Santi has just as many pieces as I do! 🤣 #YesWeCannes #Lorealista

Příspěvek sdílený Eva Longoria Baston (@evalongoria),Kvě 11, 2019 v 11:34 PDT

Lily Aldridge: Posilovat s vodou

Kromě fitness aplikace a jógamatky využívá Lily Aldridge na cestách i láhve vody: "Používám láhve jako činky a věnuji se tak v klidu svému rutinnímu posilování."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Hey hey LA 👋🏽🖤 #PlaneLewk ✈️

Příspěvek sdílený Lily Aldridge (@lilyaldridge),Srp 17, 2018 v 11:07 PDT