Muži a jejich barvy

Muži a jejich barvy Zdroj: shutterstock.com

Oblíbená barva muže prozradí, jaký je. Nutné nastudovat!

Každý má své oblíbené barvy a zvlášť muži jsou svým favoritům věrní. Někteří hlásí, že jim růžová nesmí přes práh, jiní nevyjdou bez své oblíbené modré. Zadívejte se na muže kolem sebe a pozorujte, jakou barvu oblečení, auta, doplňků má rád nebo se ho rovnou zeptejte a máte vyhráno. Jeho oblíbená barva vám totiž prozradí mnohé.

Důležité je odlišit, jaká barva se mu líbí a kterou by rád na sobě nosil. Jak vystupuje před ostatními, prozradí barva, kterou upřednostňuje na oblečení. Pravou osobnost promítá do barvy, která se mu líbí na autech, nábytku...

Zelená: Patří kliďasovi

Zelená je barvou klidu, vnitřní rovnováhy, návratu ke kořenům a hlavně k přírodě. Rád váš milý nosí tuhle přírodní barvu? Tento muž nenávidí samotu a touží se všem zavděčit. Své emoce drží na uzdě a má rád hezké věci. Je však dost sentimentální. Líbí se mu zelená kolem sebe? Takový muž má šarm a charisma, v práci je cílevědomý, ale mívá sklony k lenosti.

Zac Efron
Zac Efron | Zdroj: shutterstock.com

Žlutá: Je středem pozornosti

Žlutá barva je symbolem závisti a žárlivosti, ale také dokáže zahnat negativní energii. Je to barva rychlosti a ulpívá na ní veškerá pozornost. Když ji váš muž rád nosí, bude sršet intelektem a zvědavostí. Často se chová jako snob, ale nepřizná to. Má ji rád na věcech kolem sebe? Je to intelektuál, který rád debatuje a hledá nové impulzy do života.

Růžová: S duší romantika

Barva romantiky, ženskosti a něhy. Často bývá v šatníku zženštilých mužů. Takový muž touží po ochraně a potřebuje lásku.

Červená: Je mužem činu

Živá, pulzující barva vyjadřující intenzivní emoce jako vztek, vášeň, žárlivost. Je to barva stimulující a extrovertní. Když ji nosí rád na svém oděvu, jedná se o muže činu. Nebojí se riskovat, nechybí mu odvaha, ale někdy se chová agresivně. Je dosti výbušný, ale je nadšený pro všechny nové věci. Když jí touží být obklopen, je to společenský a optimistický tvor.

Modrá: Touží po jistotě a klidu

Barva králů a sportovců. Jedná se o chladnější, racionální barvu. Proto může vyjadřovat smutek i depresi. Když nesundá své modré triko, často se však nedokáže rozhodnout a je ovlivnitelný. Chce modrou kolem sebe? Touží být milován, získat jistotu a sebedůvěru.

Bílá: Dokonalý pro věrnost

Čistá, módní barva, která symbolizuje dokonalost a jasnost v myšlení. Když se do ní rád obléká, bývá náročný a vybíravý. Stojí pevně nohama na zemi, ale ne ve středu pozornosti. Je to realista. Rád se na ni dívá? Bývá tolerantní a moudrý, velkorysý a upřímný.

Černá: Rád šokuje

Jedná se o barvu smutku a smrti. Vysoce módní barva, seriózní a konzervativní. Když muž nosí černou barvu, rád lidi překvapuje a šokuje. Je chápavý, ale přísný. Rád se černou obklopuje? Nebojí se porušit pravidla, aby něčeho dosáhl.