Lev

Lev Zdroj: iStock

Největší žárlivci a závistivci horoskopu? Jsou to tihle!

Žárlivost je pocit, který v zásadě zažívá každý z nás, když potkáme někoho, kdo je podle nás „lepší“ než my sami. To se pak cítíme nejistě a úzkostně, protože se snažíme být stejní jako ti „lepší“. Bohužel někteří lidé nedokážou žárlivost ovládat a ta pak ovládne celý jejich život. Těchto pět znamení má k extrémní žárlivost největší sklony.

Beran

Lidé narození v tomto znamení jsou temperamentní a náladoví. Mají tendenci šíleně žárlit, když vidí někoho, kdo je lepší než oni. V takovém případě se mohou nechat unést svými emocemi, ať už je to žárlivost nebo vztek. Vášnivá a náladová povaha Berana je zaplavuje závistí. Když na vás Beran žárlí, okamžitě se to projeví v jeho chování. Jsou pak připraveni jednat podle toho, jak se cítí.

Video placeholde

Další znamení najdete na následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 5

Rak

Raci jako emotivní znamení dost často pociťují žárlivost. Ale kdykoli žárlí, umí to moc dobře skrýt. Zakládají si na tom, že ostatním nedají najevo svoje vlastní pocity. Podobně jako další vodní znamení patří k těm nejžárlivějším ve zvěrokruhu. Jakmile mají s někým vztah, touží po jistotě ze strany partnera. Bezpečí je pro ně primární. Máte-li partnera Raka, ujistěte se, že vám sdělí svoje city, abyste mu dokázali porozumět a pochopili i jeho „pravidla“, protože jinak bude zranitelný a také více žárlivý.

Video placeholde

Pokračování 3 / 5

Lev

Lev se necítí příliš ohrožen úspěchem ostatních lidí a je celkem spokojený se svým životem. Žárlí jen tehdy, když mu jeho blízcí, zejména partner, nevěnují pozornost a místo toho směrují svou energii na někoho jiného. Lev upřednostňuje „věrnost královské hodnosti“. Pokud tedy partner není dostatečně loajální, snadno pak začne Lev žárlit. Toto sluneční znamení potřebuje někoho, kdo je připraven zasypat ho láskou. Chcete, aby Lev nežárlil? Nechvalte nikoho jiného!

Video placeholde

Pokračování 4 / 5

Panna

Panny chtějí být nejlepší. Chtějí být na vrcholu a jsou plné ambicí a touhy. Cítí žárlivost, kdykoli je někdo lepší a úspěšnější než oni. Panny jsou zvyklé žárlit, ale pokud jde o vztahy, tak moc ne. Jsou ve svém jednání velmi kritické a nechtějí, aby někdo udělal něco lepšího než ony. Pokud si všimnou, že jste o něco lepší, zaplaví je závist a jsou připraveny brát vás jako konkurenta. A to i ve vztahu. Panny nemají rády, když je partner převyšuje inteligencí a schopnostmi.

Video placeholde

Pokračování 5 / 5

Štír

Vzhledem k tomu, že Štírům trvá nějakou dobu, než začnou důvěřovat lidem, jsou nejistí. Nejistota pak vede k tomu, že hodně žárlí. Neustále mají pocit, že druhá osoba před nimi něco skrývá, a často jim jejich faleš vyčítají. Jejich nedůvěřivá povaha vede k tomu, že udržují svoje city hluboko uvnitř, a to i tehdy, když najdou někoho blízkého. Je to s nimi těžké, dokážou žárlit i na to, že někdo stojí vedle jejich partnera.

Video placeholde