Natálie Kotková pro časopis Dieta

Natálie Kotková pro časopis Dieta Zdroj: Profimedia.cz

Natálie Kotková: Zkoušela jsem kdeco, abych měla postavu modelky

Miss, modelka, moderátorka, blogerka, influencerka a surfařka. Natálii Kotkové alias Natty nebo The Nattiness na výčet všech jejích aktivit skoro nestačí tento perex. Chce si užívat života na maximum a zároveň držet balanc, ve kterém je teď spokojená, zdraví a lásku u toho. Jak to jde dohromady a jak konkrétně na to ve všednodenním životě, prozradila v rozhovoru pro časopis Dieta.

Ačkoliv si v roce 2016 připsala titul Česká Miss World, dnes je Natálie Kotková známá především jako influencerka a nadšená sportovkyně, kterou baví balancovat na snowboardu, ale i na vlnách. Balanc je pro Natálii alias Natty nebo The Nattiness jednou z nejdůležitějších věcí v životě. „Když mám jasný cíl, jdu za ním. Ale nejdu přes mrtvoly. Což může říct jen člověk, který přes ně dřív chodil. A když říkám, že mi nevadí, pokud mi to k nějakému cíli trvá delší dobu, vážně to není fráze. Překážky beru jako součást cesty,“ prozradila v rozhovoru pro únorové vydání časopisu Dieta.

Natálie Kotková pro časopis Dieta.
Natálie Kotková pro časopis Dieta. | Zdroj: Adriana Fialová

V tom se rozpovídala mimo jiné i o zdravém přístupu k jídlu a ke svému tělu. „Asi jako každá holka jsem si prošla různými stavy, co se týká jídla. Když jsem byla hodně aktivní v modelingu, zkoušela jsem kdeco, abych měla postavu modelky,“ říká Kotková a dodává, že nejvíc vyhrocená byla v první ročníku na vysoké škole.

„Začínala jsem nový život v Praze, do toho jsem byla v jedné miss a dělala modelku. Špatně jsem jedla, hodně jsem cvičila, bylo tam i nějaké projímadlo, abych se zbavila nafouklého břicha. Nic vyloženě drastického, ale stejně jsem tělu dávala docela šoky. Šlo to ruku v ruce se sebepřijetím, kterým si podle mě projde každá žena. Naštěstí po miss jsem se uklidnila. Začala jsem jíst vyváženou stravu a cvičit s trenérem,“ vypráví Kotková a opět potvrzuje, že rovnováha je pro její život zásadní.

Celý rozhovor s Natálií Kotkovou nejen o životním balancu si přečtěte v únorovém čísle časopisu Dieta. Koupit si ho můžete v naší on-line trafice iKiosek.cz. Dnes objednáte, zítra ho máte ve schránce. A doprava je zdarma!

Natálie Kotková na obálce únorového vydání časopisu Dieta.
Natálie Kotková na obálce únorového vydání časopisu Dieta. | Zdroj: Adriana Fialová