.

. Zdroj: v=0

Motto podle horoskopu: Tohle vám usnadní život!

Každé znamení zvěrokruhu je jiné, a pokud chcete, aby váš život by takový, jaký si přejete, měli byste se řídit jednou nejdůležitější radou, která vám pomůže zůstat na správné cestě a uvědomit si svůj potenciál. Zapamatujte si tohle heslo a opakujte, kdykoli se vám bude zdát, že je život tvrdý nebo se nevyvíjí tak, jak chcete.

Beran

Přijměte realitu, vypusťte to, co bylo, a věřte tomu, co bude!

Berani jsou rození vůdci, kteří mají rádi kontrolu na jakoukoli situací, v níž se nacházejí. Máte ale tendenci držet se zuby nehty toho, co bylo, takže vás to silně ovlivňuje v negativním slova smyslu. Zapomeňte na maličkosti, které se kdysi staly, někdy je lepší „vzdát se“ a nechat věci běžet. Musíte věřit, že váš život jde přesně takovým směrem, kam potřebujete.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 2 / 12

Býk

Ne všechno za to stojí!

Býci jsou pracanti a jako workoholici máte dost problém odmítnout jakýkoli projekt či nápad. To vede často k únavě a přepracování. Přemýšlejte o tom, co vás nutí dělat vše, co děláte, a pamatujte si, že ne všechno stojí za to, abyste tak tvrdě dřeli. Naučte se upřednostňovat a odlišovat důležité od nedůležitého, šetřete čas a energii na věci, na kterých vám opravdu záleží.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 3 / 12

Blíženci

Pokud to neděláte dobře, nedělejte to. Pokud to není pravda, neříkejte to!

Blíženci jsou prostě takoví, udělali by cokoli, aby lidi kolem nich byli šťastní. Vyjdete obvykle se všemi typy lidí a máte lidi rádi. Ale musíte si taky uvědomit, že nemůžete dělat nic jen pro to, že to dělají ostatní. Přemýšlejte o tom. Když váš kamarád skočí do studny bezdůvodně, skočíte za ním taky? Zůstaňte věrní svým vlastním hodnotám a nedovolte ostatním, aby vás ovládali.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 4 / 12

Rak

Nikdy nedovolte emocím, aby přemohly vaši mysl!

Raci, vaše emoce jsou někdy skvělá věc, ale kvůli nim je někdy těžké předvídat vaše jednání. Jak vám jistě říkají i ostatní, nemůžete dovolit svým pocitům, aby ovládly vaši mysl. Je v pořádku následovat vaše instinkty, ale musíte si taky uvědomit, že vás ne vždy navedou na racionální či správnou cestu.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 5 / 12

Lev

Nejde jen o mě!

Stejně jako lev ze zvířecí říše, tak i lidští Lvi chtějí být králi džungle a jejich hrdost je nezměrná. Je potřeba vám připomenout, že v centru pozornosti nemůžete být pokaždé jen vy. Váš sebevědomý a extrovertní způsob obvykle pomáhá udržet ostatní v úžasu nad tím, jak charismatičtí jste, ale nemusí to tak být pořád. Musíte si pamatovat, že nejste středem vesmíru a že v něm nejste sami.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 6 / 12

Panna

Mám dost!

Panny, záleží vám na tom, jak se prezentujete lidem kolem sebe, a jejich názory ovlivňují téměř každou aktivitu, kterou podniknete. Pamatujte, že v životě nezáleží na tom, co si o vás druzí myslí. Nesnažte se mít víc jen proto, abyste se zalíbily. Veškeré sebevědomí, které potřebujete, je uvnitř vás a stačí si pamatovat, že vy samy jste hodny dobrých věcí na tomto světě.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 7 / 12

Váhy

Sledujte své srdce, ale mozek si vezměte s sebou!

Váhy jsou nejspravedlivější znamení, které je požehnané skvělými intuitivními schopnostmi, které k nim přicházejí přirozeně. Nezapomeňte ale taky poslouchat, co vám říká vaše hlava. Následování vašeho „střeva“ vás obvykle zavede tam, kam musíte jít, ale pouze pokud taky racionálně přemýšlíte o možnostech, které se vám naskytnou.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 8 / 12

Štír

Zabijte je laskavostí a polaskejte úsměvem!

Štíři jsou vášniví a velmi intenzivní, a to někdy až tak moc, že ostatní lidé nevědí, jak s vámi zacházet. Ale být agresivní za všech okolností nemůže fungovat do konce vašeho života. Nezapomeňte, že ne všichni ti, kteří se k vám špatně zachovali, si zaslouží vidět horší stránku vašeho temperamentu. Vždy budou tací, kteří ocení, když se k nim zachováte laskavě a odpustíte jim. Váš hněv a agrese jim poskytnou výhodu pouze při kontaktu s vámi.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 9 / 12

Střelec

Naslouchejte ostatním a učte se. Nemáte pokaždé pravdu!

Střelci díky skvělému intelektu vědí dost často, že mají pravdu oni a ne druzí. Přirozený sklon k touze neustále se učit z vás dělá osoby, které vždycky budou napřed před těmi, s nimiž komunikujete. Vyskytnou se ale dny, kdy je třeba naslouchat a méně mluvit. Vždy bude něco nového, o čem něco nevíte, a vždycky se najde někdo, kdo vás něco může naučit. Nezapomeňte, že ne vždy musíte mít pravdu.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 10 / 12

Kozoroh

Obavy nikdy nezmění výsledek!

Kozorozi jsou dříči, kteří jdou tvrdě za svým cílem. Úzkost je ale velmi často vaše prostřední jméno, provází vás totiž neustále. Pracujete tvrdě a myslíte si, že v tom, co děláte, jste nejlepší, protože úzkost a strach vás nutí k neustálé sebekontrole. Raději vše dvakrát zkontrolujete, teprve pak jdete dál. Jsou chvíle, kdy se začnete znepokojovat a panikařit. Zbytečně. Zhluboka se nadechněte a uvolněte se.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 11 / 12

Vodnář

Otevřená mysl, otevřené srdce

Vodnáři často vyzařují auru opatrnosti a izolace. Přírodní rezervy, které vlastníte, vám někdy ztěžují to, abyste se přiblížili ostatním a ukázali jim své pravé já. Nezapomeňte, že se musíte dostat k novým příležitostem, novým známostem a novým vztahům. Udržujte hlavu i srdce připravené.

...
... | Zdroj: archiv

Pokračování 12 / 12

Ryby

Nepřemýšlejte moc, jen to nechte plavat!

Ryby jsou požehnány vysokou citlivostí a taky inteligencí. Máte díky tomu sklon procházet každou myšlenku znova a znova. Tohle heslo vám připomene, že nemusíte trávit tolik času analýzou věcí. Někdy je lepší věci pustit a jít dál. I když je důležité vytrvat, budou ale časy, kdy je lepší jít dopředu a zapomenout na minulost.

...
... | Zdroj: archiv