...

... Zdroj: iStock.com

Kdo by neměl pracovat z domova? 5 znamení, kterým svědčí kolektiv

Která znamení zvěrokruhu by neměla dlouhodobě využívat home office? Jsou to především ta, jimž naopak prospívá sociální interakce v zaměstnání. Takoví lidé jsou doma brzo nervózní, protože cítí, že jim něco chybí. Patříte mezi ně?

Beran

Berani jsou známí svou hyperaktivitou během dne, takže pro ně bývá někdy velmi obtížné soustředit se. Na začátku dne jsou plní energie, ale jakmile den pokračuje, už se jim moc nechce a začnou se trošku nudit. Pokud ale pracují v typických kancelářských prostorách, je to méně pravděpodobné, protože mají přestávky a mohou se zabavit třeba procházkou nebo povídáním si s kolegy. Práce z domova jim dává sice velkou svobodu, ale ta nemusí fungovat v jejich prospěch.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 5

Lev

Lvi se občas soustřeďují až moc na sebe, což zvyšuje pravděpodobnost, že se nechají snadno rozptýlit. Obvykle se zaměřují na věci, které nemají nic společného s jejich úkoly, jako je povídání s přáteli během pracovní doby. Práce na dálku je pro ně těžká v tom, že se obtížně rozhodují mezi prací a zábavou.

Lev
Lev | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 5

Ryby

Ryby jsou velmi zamyšlené a tráví spoustu času přemýšlením o svém okolí a zkoumáním svých vnitřních myšlenek. To se může stát problémem, pokud musí pracovat z domova a plnit pracovní úkoly.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 4 / 5

Střelec

Střelci jsou rychlé a svobodomyslné znamení, které se při práci na dálku může cítit tak trochu mimo. Není pak nic nezvyklého, že dělají doma to, co nemají, a svěřené úkoly nesplní. Navíc je o Střelcích známé, že nejsou schopni držet se dlouhodobých závazků, a home office jim v plnění povinností brání ještě víc.

.
. | Zdroj: iStock

Pokračování 5 / 5

Blíženci

Blíženci jsou podobní Rybám a velmi rádi přemýšlejí o svém životě a svých vnitřních pocitech. Jsou sice velmi kreativní lidé, kteří mají spoustu nápadů najednou, ale právě to jim ztěžuje pracovat na projektech. Jakmile totiž dosáhnout svých cílů, už se o ně nezajímají. Jakmile jsou doma, nemusí se jim chtít vymýšlet nic nového, a to proto, že tu je spousta jiných věcí na rozptýlení.

.
. | Zdroj: iStock