.

. Zdroj: Lukáš Kimlička

Jasmina Alagič Vrbovská: Bylo by maximálně drzé, kdybych si zrovna já stěžovala

Slovenskou moderátorku a influencerku Jasminu Alagič Vrbovskou mají lidé v povědomí jako temperamentní krásku, která před dvěma roky moderovala soutěž Superstar. A taky jako ženu rappera Rytmuse, s nímž si královna slovenského Instagramu už druhým rokem užívá téměř pohádkový vztah.

Občas sdílíte fotky, kde je váš téměř roční syn Sanel. Takže neřešíte dilema, zda fotografie dětí patří, nebo nepatří na sociální sítě?

Myslím, že nikdo není na světě od toho, aby říkal, co se v souvislosti s dětmi má nebo nemá dělat. Každá máma to cítí jinak a tak, jak to cítí, je to správně, protože to dělá s tím nejlepším přesvědčením. My jsme se s Patrikem shodli na tom, že dokud je Sanel tak malý, že si sám nemůže říct, zda chce, či nechce být v médiích, dáváme jeho fotky na sociální sítě tak, aby mu nebyla vidět tvář. Chápu, že některé lidi to může trochu provokovat – že si řeknou, proč ho tedy rovnou neukážeme celého. Nebo si pomyslí – bože, to je nějaké královské dítě, že ho musí předvádět? Já si fakt nemyslím, že by se z nás či malého měl někdo zbláznit nebo že bychom snad měli zaplavovat noviny našimi fotkami. Vnímám to ale tak, že stejně jako je Instagram součástí mého i Paťova života, tak i Sanel je jeho maximální součástí, a proto mi nepřijde špatné, když ho na některých fotkách držíme v náručí. Už jsem se setkala s tím, že někteří lidé úplně nechápou, proč to takhle děláme, a proto jsem ráda, že na to teď přišla řeč.

Jasmina Alagič Vrbovská
Jasmina Alagič Vrbovská | Zdroj: Lukáš Kimlička

Když už jsme zmínili Sanela, co s vámi udělalo mateřství? Změnilo vás nějak?

Moje odpověď bude možná diametrálně odlišná od toho, co by řekla většina jiných žen, které se staly poprvé maminkou. Já mám totiž pocit, že jsem se fakt nezměnila, jsem stále stejná Jasmina. Určitě jsem se ale stala zodpovědnější. Mateřství je pro mě forma lásky a samozřejmě tak silná, že se nedá s ničím srovnat. Když máte nového partnera, začnete ho strašně milovat a úplně automaticky cítíte obavy, když třeba jede autem. A tak nějak podobně rozmýšlím nad malým. Přijde mi automatické se o něj starat, dělat všechno pro to, aby byl v bezpečí, přemýšlet nad ním, jak mu dělat radost. Takže nemám pocit, že by mě naučil nějaké nové věci, jen mi zvětšil srdce. Protože tu je najednou o člověka víc, kterého mám možnost milovat. A to dokonce láskou, kterou jsem dosud nepoznala.

Celý rozhovor a další skvělé články najdete v novém vydání časopisu Moje psychologie. Kupte si ho v naší on-line trafice iKiosek.cz! Dnes objednáte, zítra už ho máte ve schránce. A doprava je zdarma.

.
. | Zdroj: Archiv Mojí psychologie