.

. Zdroj: iStock

3 nejsentimentálnější znamení zvěrokruhu. Kdo se často vrací do minulosti?

Schováváte si každou pohlednici, kterou vám někdo poslal k narozeninám? Nostalgicky se vracíte k písním nebo vůním z dětství či dospívání? Pravidelně si znova a zase pročítáte staré textovky od partnera, abyste si připomněli ty okamžiky a znova prožili pocit zamilování? Pak patříte zcela jistě k sentimentálním osobám.

Existují sluneční znamení, která jsou sentimentální víc než ta další. Lidé v nich narození mají tendenci vytvářet hluboká emocionální spojení se svými vzpomínkami, zkušenostmi a vztahy. Každé znamení vnímá svět jinak a k těm, která svoje emoce a pocity prožívají nejsilněji, patří vodní znamení. Pokud jste se narodili v jednom z následujících znamení, pak budete s největší pravděpodobností hodně sentimentální.

Tip na video: Co čeká jednotlivá znamení v létě?

Video placeholde

Sentimentální znamení najdete v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 4

Rak (21. června – 22. července)

Rakům vládne Měsíc, což je planeta vzpomínek, emocí a sentimentality. To znamená, že tito „lunární krabi“ jsou jedním ze znamení, která jsou nejvíce náchylná k sentimentálním projevům. Raci patří k vodním znamením a velmi emočně naladěným, díky čemuž jsou od přírody hluboce citliví a srdeční. Tyto vodní bytosti tráví spoustu času tím, že se soustředí na minulost a touží po hořkosladkých zážitcích a pocitech minulých dnů. Mají sklon hromadit si upomínkové předměty a svým vzpomínkám připisují velký význam.

Rak
Rak | Zdroj: iStock

Tip na video: Jak to letos budete mít se vztahy? Odpovídá astroložka.

Video placeholde

Pokračování 3 / 4

Štír (23. října – 21. listopadu)

Nenechte se oklamat tvrdým krunýřem Štíra a jedovatým žihadlem. Zatímco Štíři mají tendenci být intenzivní a vysoce motivovaní hledači pravdy, mají zároveň hluboce citlivou a zranitelnou stránku, a proto mají tendenci se uzavírat. Otevřou se jen před těmi, kdo si získají jejich důvěru. Ale jakmile si Štír vybuduje pouto s někým nebo něčím, bere své city vážně a pak se může chovat sentimentálně. A i když to nemusí dávat moc najevo, tyto emoční vazby pro něj mají hluboký a posvátný význam.

Štír
Štír | Zdroj: iStock

Tip na video: Zdraví v roce 2021, co předpovídá astroložka?

Video placeholde

Pokračování 4 / 4

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jsou snílkové zvěrokruhu a tyto „kosmické ryby“ vždy plavou v mořích svých emocí a fantazií. Je to kreativní a duchovní vodní znamení, které vytváří stejně hluboká spojení s věcmi, jako jsou například umění a hudba, a naprosto stejné je to také s lidmi. Písničky, poezie, divadelní představení či hudební koncerty, to všechno v Rybách může vyvolávat sentiment, protože se neustále vznášejí v proudu vzpomínek. Tito lidé jsou přirozeně citliví a hluboko v kontaktu se svými emocemi, takže i pozemské okamžiky života pro ně můžou mít silný sentimentální význam.

.
. | Zdroj: iStock

Tip na video: Jaká vás letos čeká finanční situace?

Video placeholde