Kaia Gerber na přehlídce Versace

Kaia Gerber na přehlídce Versace Zdroj: profimedia.cz

Vlasové trendy z přehlídkových mol, které ovládnou letošní rok!

Zpátky do minulosti! Tak by se daly nazvat vlasové trendy, které budou v letošním roce těmi nejžhavějšími. Žádné novinky nečekejte. Vrací se zpět to, co jste jako malá holčička nebo puberťačka už nosila. Tlusté gumičky i nadýchaná ofina jsou tu znovu. 

Culík plný gumiček

Také jste si jako malá s kamarádkami česala culíky, na které jste dávaly co nejvíc barevných gumiček? Je na čase si tento "dětský" účes osvěžit. Na přehlídce nových modelů Fenty Puma by Rihanna tento účes dominoval.

Ležérní ofina

Přemýšlíte o radikální změně? Pokud vás láká ofina, je letošek na tento odvážný krok naprosto ideální. I jeden z nejkrásnějších andílků Victoria's Secret Taylor Hill ji teď nosí. A pozor! Žádná patka ani super hustá ofina. Hitem je mírně nadýchaná, lehce přerostlá a řídká ofina, která vypadá trochu jako vyfoukaná od větru.

Andílek Victoria's Secret Taylor Hill
Andílek Victoria's Secret Taylor Hill | Zdroj: profimedia.cz

Průhledné ozdoby

Z přehlídky Chanel, která proběhla v rámci Paris Fashion Weeku, se uchytilo hned několik trendů. Nás ovšem právě teď zajímá ten nejvýraznější vlasový. Modelky měly culík prostrčený průhledným plastovým tunýlkem. Účesještě doplňoval průsvitný klobouk. Stačilo pár minut na přehlídkovém mole a z nevšedního doplňku je celosvětový hit!

Sponky těsně nad ušima

Nosila jste jako malá pěšinku uprostřed a vlasy, které vám lemují obličej, sepnuté sponkami ozdobenými beruškami? Pak si možná ráda zavzpomínáte na dětství. Roztomilé sponky vyměňte třeba za štrasové a je hotovo. Na přehlídce Versace se s tímto účesem ukázala i Kaia Gerber.

Kaia Gerber na přehlídce Versace
Kaia Gerber na přehlídce Versace | Zdroj: profimedia.cz

Tlusté gumičky

Nápadné látkové gumičky loni ovládly přehlídková mola i kadeřnické show a letos se oficiálně staly hitem. V tomto případě platí "když už, tak už". Zapomeňte na nevýrazné barvy a vsaďte na vzorované, neonové nebo luxusní sametové či saténové.