.

. Zdroj: internal

Podprsenky, které mají být vidět. Už jste vyzkoušely braletky?

Jsou tak krásné, že by měly být vidět. Řeč je o podprsenkách, které chceme ukázat. Nic není více sexy než zajímavý podprsenkový top, který se dá nosit na několik způsobů. Máte odvahu je vyzkoušet?

Sbírám ji. Již několik týdnů chodím kolem výloh se spodním prádlem a pokaždé se zastavím u krajkových podprsenek, které vypadají tak trochu jako top. Zvažuji, kolik bych dovolila, aby bylo vidět. Vzhledem k tomu, že jsou tak krásné, tak nejraději celé. Ale jde to? Zajisté. Podprsenky bralette jsou k tomu určené. Bez výztuže i bez kostic, krajky nejen vpředu, ale také na zádech nebo pásky v dekoltu. Ale jak je nosit, aby to nebylo vulgární?

Nechte vykukovat jen kousek

Kdo se odváží jen trochu, může nechat braletku vykukovat pod tílkem nebo v dekoltu pod tričkem. Aby braletka vynikla, volte k ní jednoduché a jednobarevné topy. Hitem tohoto roku jsou podprsenky s pásky a krajkami. Krajkové bez výztuže by měly volit spíše ženy s menším poprsím, pro ty s bujnějším poprsím se hodí podprsenky s pásky, které bývají pevnější.

Ukažte i tu sportovní

Pro velká prsa je nejideálnější sportovní podprsenka. I ta se hodí ukázat. Většina z nich se nosí jako top. Zkombinovat je můžete s otevřeným sakem či kabátem. Kdo si troufne na průsvitný top, může ukázat podprsenku v celé své kráse.

Odhalte záda

Přijde-li vám hluboký dekolt moc, odhalte záda. Většina braletek nemá jen krásně zdobený přední díl, ale i ten zadní. Volte topy s odhalenými zády. Na léto jsou vzdušné a třeskutě sexy.

Chcete braletku ukázat celou? Noste ji pouze jako top a nebo přes tričko či košili. Budete středem pozornosti.

Nevíte, jakou podprsenku zvolit, když máte malá, střední nebo velká prsa? Nechte si poradit.

Video placeholde

Video placeholde

Video placeholde