Victoria Beckham a vévodkyně Kate sázejí na klasiku

Victoria Beckham a vévodkyně Kate sázejí na klasiku Zdroj: Profimedia.cz

Vánoční outfity podle módních ikon: Jak se obléct ke stromečku nebo na večírek?

Jedním z příjemnějších způsobů, jak se naladit na vánoční atmosféru, je nepodcenit sváteční outfity. Inspirovat se přitom můžete i oblíbenými módními ikonami, které překvapivě sázejí na klasiku.

Na rodinné focení: Tartan

Ve chvíli, kdy si vévodkyně Kate oblékla na vánoční párty v Buckinghamském paláci dlouhou tartanovou sukni, se tento kostkovaný vzor katapultoval mezi vánoční "must-have" a letos poráží všechny třpytky světa.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Krásné ráno s vévodkyní Kate a její neuvěřitelnou sukní, se kterou vytvořila nový „must-have” vánoční outfit! 💃🏻🎄 Kde právě teď koupíte podobnou? Zjistíte dnes u nás na webu. A protože máme druhou adventní neděli, najdete tam také: 🎁 20 modrých vánočních dárků, pro celou rodinu. Protože různé odstíny modré milujeme všichni. 🍪 recepty na nejlepší vánoční cukroví. Klasiku i takové, kterým vyrazíte dech. 📒 tipy, jak si vybrat diář i kde seženete ty nejkrásnější. Protože i když všichni žijeme Vánocemi, leden už také nesměle ťuká na dveře. 👉🏻 Linky v biu! . . . #duchesskate #princewilliam #emiliawickstead #emiliawicksteadskirt #tartanskirt #christmasoutfit #vevodkynekate #kostky #kostkovanasukne #vanoce #darky #cukrovi #diar #zenycz

Příspěvek sdílený Ženy.cz (@zeny.cz),Pro 9, 2018 v 1:01 PST

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Can never have enough tartan/ festive accessories, amirite 🎁@holzweiler #hangwithholzweiler #ad

Příspěvek sdílený P A N D O R A S Y K E S (@pandorasykes),Pro 2, 2018 v 10:48 PST

Pokračování 2 / 4

Ke stromečku: Červené šaty

Může to působit jako klišé, ale když šaty ke štědrovečerní večeři, tak dlouhé a červené. Slavnostní šmrnc dodají i materiály jako hedvábí, krajka, satén nebo samet.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

When I heard about @Sothebys plans for The Female Triumphant, I knew immediately I wanted to partner with them again! These masterworks were created by strong, powerful women, in the same way that I’m hoping to empower women through my collections. I’m so excited to have the chance to offer this incredible and unique opportunity for people to view the works in #VBDoverSt, my flagship store. The exhibition will be on show from today 6th of December until Sunday 9th of December. Be sure to visit 36 Dover Street, London this week to view these pieces in person! Wearing my #VBPreSS19 red midi dress and lilac Eva pump to our festive cocktail with Harry’s Bar Private Club #WhenHarryMetVictoria X VB #VBxOMP #SothebysMasters

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham),Pro 6, 2018 v 10:27 PST

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Señorita for dad’s b-day bash 💃🏻💋

Příspěvek sdílený Darja Barannik (@darjabarannik),Lis 10, 2018 v 9:00 PST

Pokračování 3 / 4

Na večírek: Kalhoty

Pánský styl je skvělou volbou na večírek, kde si nejste jistá, co na sebe – kalhoty jsou neotřelé a zároveň pohodlné, ležérní a přitom ohromně elegantní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Ready for Christmas 🎄✨🎅🏼 @zalando #christmasneveroutoffashion

Příspěvek sdílený Tine Andrea (@tineandreaa),Pro 3, 2018 v 11:02 PST

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Turns out the spot I cleared for our Christmas tree to go in is also the perfect spot to show off my new suit. (Obviously I prioritised the suit showing off - soz tree) 💅🏼 @bashparis #BashMuse

Příspěvek sdílený Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02),Pro 8, 2018 v 5:32 PST

Pokračování 4 / 4

Na návštěvu: Vánoční svetr

Trend vánočních svetrů úspěšně infiltroval do českých tradic a každý rok je jejich nabídka pestřejší. Nemusí přitom jít jen o ty vtipné se sobíky, módní ikony volí spíše abstraktnější symboly anebo sázejí na osvědčený norský vzor.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I’m like super ready for Christmas 🌟

Příspěvek sdílený EMILI SINDLEV (@emilisindlev),Pro 1, 2018 v 12:54 PST

Zobrazit příspěvek na Instagramu

advertisement | Getting in ’l’esprit de noël’ with @esprit 🥁🥁 #BeEsprit #EspritCares http://go.esprit.com/jumper

Příspěvek sdílený Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_),Pro 10, 2018 v 11:59 PST