Které doplňky ovládnou podzim 2021?

Které doplňky ovládnou podzim 2021? Zdroj: Profimedia.cz

Trendy detaily? Tyto podzimní doplňky můžete nosit už teď

Všechny trendy sezóny se časem okoukají. Naštěstí s příchodem prvních předzvěstí, co se bude nosit na podzim, přichází i nová dávka inspirace a těšení se na změnu počasí i oblékání. Už z prezentace podzimně-zimních kolekcí od návrhářů před pár měsíci bylo patrné, že nadcházející měsíce se z velké části ponesou v duchu výrazných doplňků. A skvělá zpráva je, že jsou tak univerzální, že jejich nošení můžete začít trénovat už teď. Co mezi nimi nesmí chybět?

Odvážné platformy

Jistě, tenisky budou navždy naší největší láskou, ale proč si občas nežít na vysoké noze? A to doslova. Přestože platformy budou letos dosahovat do nebeských výšin, díky stabilním podpatkům vám zajistí stále dost pohodlí. Takže po případné protančené noci vám nohy jen tak neupadnou. Vybírat můžete jak z platformovýchlodiček s prvky z tradičních mokasínů, tak ze sandálků s uzavřenou špičkou. Mezi materiály bude dominovat barevný satén i klasická černákůže.

Versace podzim/zima 2021
Versace podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz

Versace podzim/zima 2021
Versace podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz

Článek pokračuje na další straně >>>

Pokračování 2 / 5

Blyštivé šperky

Zapněte party režim, tenhle podzim bude (snad) divoký! Zdá se, že éra večírků a party se naplno vrací a s tím jde ruku v ruce nejen trend platformových bot, ale také štrasových a extra velkých šperků. Faux pas nezpůsobíte jejich vrstvením ani maximalismem, kdy zcela bez problémů můžete k masivnímu náhrdelníku či chokeru s kamínky přidat i velké náušnice. Inspiraci případně můžete hledat u značky Schiaparelli či SaintLaurent.

Schiaparelli podzim/zima 2021
Schiaparelli podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz

Saint Laurent podzim/zima 2021
Saint Laurent podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 5

Pásky s výraznou sponou

Vloni jsme pásky odhodili do kouta našich šatníků. Nešlo přeci o nic jiného než o pohodlí, tak kdo by ve věčném lockdownu měl náladu a motivaci zvýrazňovat svůj pas?! Po této odmlce se ale navyklé standardy mění a pásky se opět začínají hlásit o slovo. Nečekejte ale žádné velké experimenty. Prim budou hrát především nadčasovékouskys výraznousponou, která oživí i ten nejminimalističtější outfit.

Alberta Ferretti podzim/zima 2021
Alberta Ferretti podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz

Alberta Ferretti podzim/zima 2021
Alberta Ferretti podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 5

Brýle s barevnými skly

Velké retrobrýle se staly hitem léta a u nejedné módní influencerky jste mohla vidět modely s barevnými skly. Nešlo o žádnou náhodu, ale předzvěst toho, co nás čeká na podzim. Pokud tedy již máte ve své výbavě alespoň jedny výrazné brýle, nikam je neodkládejte. Zvlášť potáhnou modely s hranatými silnými obroučkami a oranžovými, žlutými či fialovými skly. Stejně tak nikam nezmizí trend nesoucí se na vlně 70. let, naopak jeho vliv bude ještě o něco intenzivnější.

Balmain podzim/zima 2021
Balmain podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz

Balmain podzim/zima 2021
Balmain podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 5 / 5

Kruhy v uších

Drobné, nenápadné náušnice? Těm v následujících měsících minimálně na chvíli odzvoní. Místo toho se o slovo přihlásí jejich větší, objemnější a méně přehlédnutelná verze. Myslete jednoduše ve velkém. Skvěle budou fungovat jak zlaté kruhy, tak kousky kombinující lesklý kov s dřevěnými prvky. Jejich výhodou je, že pozvednou i jednoduchý outfit a udělají spoustu parády bez větší námahy. A to se rozhodně bude hodit!

Proenza Schouler podzim/zima 2021
Proenza Schouler podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz

Proenza Schouler podzim/zima 2021
Proenza Schouler podzim/zima 2021 | Zdroj: Profimedia.cz